sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Käsityöhaaste

pienen tyttösen villasukat


Otinpa osaa haasteeseen, mukavaan haasteeseen.. Näin sen Sadun blogissa, Rauharentolassa ja idea oli mielestäni aivan mahtava! Mikäpä onkaan mukavampaa kuin saada jotain ihanaa, itse tehtyä ja odottaa tuota pientä pakettia ;)



Helmistä koruja


Haaste menee kaikessa yksinkertaisuudessaan näin: 

Kolme ensimmäistä henkilöä, jotka kommentoivat tähän että lähtevät mukaan haasteeseen, saavat minulta postitse jotain kivaa omin käsin tehtyä 12 kuukauden kuluessa. Ilmoittautuminen tapahtuu siis kommentoimalla tähän alle. Osoitteen voi ilmoittaa minulle vaikka sähköpostitse (hipsula (at) hotmail.fi)



Näistä tuli heijastimia mm. reppuihin ja rattaisiin

Haasteen juju on se, että näiden kolmen ilmoittautuneen tulee myös jatkaa haastetta omassa blogissaan. (Sadun tavoin: haasten voi mielestäni jakaa myös facebookissa samalla idealla kuin täälläkin.. :) )


Toivottavasti lukijoideni pienestä joukostanne löytyy innokkaita haasteen vastaanottajia, myös uudet lukijat on tervetulleita!! Kuka uskaltaa ottaa haasteen vastaan? Kuka tahtoo jotain pientä ylläriä syksyn synkkiin iltoihin,  talven paukkuviin pakkasiin tai kevään  ensimmäisiin aurinkoisiin päiviin??
tiskirättejä
 Vielä en itse tiedä mitä tekisin, mutta ehkäpä se tässä selkiytyy kun vähä näkee ketkä on kiinnostuneita haasteesta.. Melkeen kaikki lukijat taitaa olla pienten lasten äitejä, joten veikkaan että paketin sisältö voisi liittyä lapsiin,,, tai sitten vain äitiin ;)  Ehkäpä jotain näihin kuviin liittyvää tai sitten jotain ihan muuta  :)
vauvan kuolalappuja/kaulureita syksyyn

3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. hienoa! voitko pistää osoitteesi sähköpostilla niin pistän tässä jossain vaiheessa (voiko salaperäisemmin sanoa ;) ) pientä pakettia tulemaan :D

      Poista
    2. osoite laitettu :) pakettia odotellessa ;)

      Poista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: