lauantai 6. huhtikuuta 2013

Sairastupa!


Tällä viikolla tänne sivulle on ilmestyny (ajoitettuja) tekstejä herkuista, on jääny monta ihanaa reseptiä julkaisematta, joten siksi oon niitä iskeny tänne jatkuvalla syötöllä. Ehdottomasti meiän perheen herkkuja nuo kaikki, sellasia luottoreseptejä.. Aina maistuvia, suhteellisen helppoja, herkullisia ja mukavia tehdä.

Ruoka-ohjeita on tulossa sitten kun kerkeen taas istumaan koneen ääreen ja kaivamaan ohjeet esille ja kuvat siirrettyä koneelle kameroista. On viime aikoina tehty enemmän ku kerkeää tänne niitä julkaisemaan, blogi-aikaa on kärsiny viime aikoina.. Voiko tänne potea vierotusoireita?

Eilen sain (kerkesin vihdoin) kirjoitettua tuon työtä koskevan-tekstin, joka on kehittyny mielessä jo viikon, pyöriny ympyrää jo kuukauden ja päätöksiä pitäs tehdä oikeesti piakkoin...



Muuta en oo siis yksinkertaisesti vaan jaksanu kirjotella, sillä meillä on TAAS sairastupa pystyssä. Helmikuun lopusta asti ollu jotain koko ajan liikkeellä, yhdestä kun selviää iskee toinen pöpö.. En tykkää, tosin ei oo taidettu sairastella sitten viime kevään?? joten sairastellaan nyt sitten koko vuoden edestä.  Isommat lapset on molemmat infulenssassa, kummallakin päänsärkyä, lihasten kokotusta ja kuumetta. Isoveli oli kaks päivää kuumeessa, tänään kuumeeton päivä. Isosisko on viidettä päivää kuumeessa, kuume vaihtelee +38-40 välillä koko ajan. Myös mies on sänkypotilas + 39 kuume jo neljättä päivää. Lääkärin ohjeen mukaan meillä vaan sairastetaan, sillä pitäs tauti talttua, muuta ei kuulemma voi tehdä.

Onneksi minä ja pikkunen ollaan vielä ainakin (koputan puuta) suhteellisen tervieitä. Itsellä jomotti eilen päätä, mut tänään ei oo ku hiukan lihaksia jomotellu, kuumetta ei oo vielä ainakaan.. Toivottavasti ei tulekaan! Pikku tyttö on myös kuumeeton, mutta vetää nenän tukkoon joka yö :( Lääkäri sanoi ettei tarvitse lähtee näytille, ellei kuume nouse yli +38 tai jos olotila menee huonompaan (nyt on naurava, pirteän kupliva oma itsensä..) ja jos lakkaa syömästä! (nyt vetelee rintaa sellasia tuntimaratoneja taas, että ei ainakaan tartte äidin huolestua, että kuivuisi! olisko tää sitä 3kk kasvukautta?)

Alkaa vaan jo kaatumaan seinät päälle, kun koko viikko on vietetty perheen kesken seinien sisällä! Voin kertoo että toisten naama alkaa jo pikku hiljaa tympimään! Oli eilen pakko käydä vaunuajelulla tytön kanssa, vaikka oltiin vaan 30 min lenkillä niin vitsi ku helpotti! Tein sit lempeän tulista kanakeittoo sairastupalaisille, soseita pakkaseen tytölle ja leivoin pullaa..

nyt mentävä ruoan tekoon!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: