perjantai 14. maaliskuuta 2014

NAM, lunta..




Meillä oma 1v2kk RAKASTAA lunta.. HYI!
Kukaan muu ei syö, ei omista, eikä hoidokeista.. Mutta tämä viimeinen piiperöni vetää sitten senkin edestä! NamNam vain kuuluu hokevan mennessään!

Nyt kun lumet on saaneet kyytiä ja  kaikki sulaa, on siellä suussa kaikki muukin. Hiekka ja kivet on todella makoisia ja tuotokset voi sitten vaipasta laskea.. Jostain syystä ne ei oo sulaneet.. Nurmikkoa on kiva nyhtää irti ja kepit, ah kepit, ne vasta makoisia onkin!


Mie ku en enää tiiä mitä tuon kanssa tekisi, kun ei kieltäminen auta, eikä auta huomiotta jättäminen. Yks tuulinen päivä löin tylysti hupun tarrat kiinni leuan päälle ja kas kummaa, ne sattuikin olemaan sen verran suun eessä, ettei sinne enää saanutkaan kipattua lapiota suoranaisesti...  Hätä kuitenkin keinot keksi: Nyt se kaadetaan suoraan puvun sisälle hupun aukosta..

Ihanata kevättä, nautitaan nyt kun vielä aurinko paistaa!
Ens viikolla sitten värjötellään pakkasia!


ps.Kerran eräs tuttu iski lapselleen lunta lautaselle ja sanoi et syö siitä, kun se näyttää niin maistuvan. Lumi sulatettiin ja lautasen pohja loisti kirkkaana, lapsi joi veden innoissaan: ei se lumi niin likasta äiti olekaan!.... Tästä opimme sen, että kun teette lapsille: Hyi, miten likasta lumi onkaan, muistakaa salassa sitten etsiä sinne niitä "ällöjä juttuja" joukkoon, jottei opetus ihan harakoille mene..  Hiekkaa, nurmikkoa, keppejä yms.. Mitä pienempi lapsi on sitä helpompi hommakin on, mutta isommat saattaa hokasta että tahallaan niitä lisäätte sinne.. Meillä jätettiin lautanen sulamaan vessaan päiväuniajaksi ja herättyään tutkittiin miltä siellä näytti (uniaikaan kävin sit nappaamassa kuistilta hiekkaa ja kurkkapurkista pari keppiä..) ;) Joskus joutuu olemaan tähtitieteilijä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: