perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kotikutsuja..

Menneiden pähkäilyjä.. On taas ollu sellasta haipakkaa että elämä on heittäny ihan hurjia kuperkeikkoja, mutta onneksi on ollut alla pehmeä lasku ja toivottavasti elämä taas kohta palaa urilleen..  Kirjottelen tässä muutamia jo tapahtuneita juttuja, jotka on jääneet julkaisematta ja tahdon ne jonnekin jakaa.. Nauttikaa!



***** 
 
Mitäs miltä te ootte kotikutsuista?
Ootteko olleet kutsuilla, emäntinä tai vain karttaneet kaukaa?
Mikä sai menemään kutsuille, miten päädyit emännäksi??
Miksi et osallistu?
Millasilla kutsuilla ootte olleet?
Mitä kaikkia kutsuja sitä onkaan olemassa?

****


Mä tykkään järjestää kutsuja, on kiva nähdä naapureita ja ystäviä erillaisissa tilanteissa ja mä oon tosi huono kyläilemään tai pyytämään kylään. Kutsut on kiva pitää, näkee uusia kasvoja ja samalla kun löytää itselleen jotain ostettavaa, saa juttuseuraa, lapsille seuraa ja tarjota purtavaa ystäville.
 MUTTA on näissä huonot puolensakin.. Pitää siivota ja leipoa ;)
On niin ärsyttävää, että laitat hyvissä ajoin viestiä ja perään ilmoituksen, että ilmottakaa tuletteko.. Niin joko ilmotetaan että tullaan (eikä sit tullakaan!) tai ei ilmoteta mitään...

Mulla oli myös Leikkien.fi kutsut tällä viikolla, mutta kun niihin ei kukaan ilmoittanut tulevansa ja meillä jylläsi mahatauti niin peruin ne tällä kertaa.. Otetaan myöhemmin uudelleen...

Tulossa olis myös PartyLite-kutsut ihan vain sen takia, että omat kynttiläni ovat lopussa ja vanha tuttu sai minut yli puhuttua.. Saapahan ihania kynttilöitä taas kevääseen, kesään ja syksyyn :)



Pidin miikkari kutsut laskiaisen jälkeen.  Tarjolla tietenkin laskiaispullia..



Pitkään tutkin rekkiä ja alkuun ei meinannu oikeen mikään olla sellanen joka oikeesti vois hypätä meillä just nyt. Kuitenkin pidin jo alunperin tuosta kruunubodystä, ja sen tilasinkin. Isompi likka oli tahtonut aaltoilevan kukkamekon, mutta rekillä sen nähdessää ei sitä halunnutkaan.. Olisi tahtonu kruunuleggarit, kissatunikaa ja kukkamekkoa.. Lopulta tilaukseen sitten lähti vain tuo rimpsuhelmainen mekko, ihanan keväinen! Itselleni tahdoin ehdottomasti noi pöksyt kesäksi, ne löytyy kaapista myös pitkinä versioina ja kun käyttöikää on yli 3 vuotta (eikä käytön jälkee nimeksikään) raaskin rahani näihinkin tuhlata..  Lisäksi tuo aaltohamonen lähti mukaan.

http://www.meandi.se/fi/








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: