torstai 5. syyskuuta 2013

Fazer Crisp Pita Bread-lastut

Meillä Pita-lastut oli tarjolla lasten synttärijuhlissa aikuisille.
Niitä napsittiin myös iltasella naposteluun telkkua kattoessa.



Meillä oli kymmenkunta 20-70v aikuista, jotka lastuja pääsi maistamaan ja mielipiteitäkin oli yhtä monta. Ensivaikutelma oli, ihanan siroja lastuja, rapeita ja makua löytyy. Todella kivan kokosia ja lapsia sai olla häätämässä pois pussin suulta, sillä kyllä nuo vihreät ruohosipulilla maustetut näytti heillekin kelpaavan.. Salaa kävivät nappaamassa myös muita makuja.. Miellytti se, että rasvaa on 40% vähemmän ku sipseissä ja erityisesti hyväksynnän sai auringonkukkaöljyssä paistaminen.
Naposteluun nämä sopivatkin oikeen hyvin. Pakkauskoko on pieni, joten näin isomman ryhmän kesken maisteluun ei montaa palaa per naama jäänyt. Itsekseen tuollanen pikku pussi on varmasti oikeen passeli, sillä ei tuu syötyä kerralla liikaa..

Suosikki kuitenkin oli kaikkien mielestä sama: sourcream+ruohosipuli, se loppui ensimmäisenä ja kaikki piti sen meidosta, mutta hienostuneesta mausta. Toivottiin kuitenkin vielä tuhdimpaa ruohosipulin makua.. Toisena tykättiin merisuola+mustapippuri lastuista (merisuolaa näistä ei kunnolla kyllä maistanut, mutta pippuri tuli kyllä esille hyvin.), mutta chili ei tehnyt kauppaansa, vaikka seassa olikin monta tulisen ruoan ystävää. Lastussa maku oli liian voimakas ja hallitsi monen mielestä liikaa, "joskun vähemmän on enemmän."


Tulee varmasti ostettua ainakin noita ruohosipulisia lastuja lisää, jospa tästä tulis se oma, "terveellisempi" vaihtoehto sipseille..  (Ehkä myös pippuriset löyttää joskus kaappiini, mutta chili ei ollut omaan makuuni ollenkaan. )Onneksi pussi on pieni (40g), niin ei tule huonoa omatuntoa ku popsii koko pussin kerralla ;)



Tuotteista enemmän täällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: