sunnuntai 8. syyskuuta 2013

Suklaajuustokakku


Näitä ohjeita on miljoona.. ja miljoona..

Toiset on hyviä ja toiset tosi hyviä ja..
... tää on mun vakiintunut ohje





175g keksejä (kaura/domino)
50g voita

Murskaa keksit, sulata voi ja yhdistä.
Itse murkaamisen käytän lapsivoimaa (he tahtovat paukuttaa kaulimella keksit paloiksi..) Keksit on 2 pussin sisällä, sinne lisään sitten myös sulatetun voin ja sekottelen.
Irtopohjavuokaan leivinpaperi ja keksimuru taputellaan pohjalle.

(mä jätän paperiin hännän, jolla kakun saa helposti tarjoiluastiaan)














Täyte:

4 liivatelehteä
1 rkl kiehuvaa kahvia
200g tummaa suklaata
200g tuorejuustoa
1dl sokeria
2 tl vaniljasokeria
3.3dl kuohukermaa

Liivatteet likoomaan kylmään veteen. Keitä kahvi. Sulata suklaa.
Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää tuorejuusto ja sokerit.
Lisää suklaa varovasti käännellen.
Liota liivatteet kuumaan kahviin ja lisää seos varovasti mukaan.
Kaada täyte keksipohjan päälle.
Anna hyytyä ainakin 4h, mielellään yön yli!

Koristele!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: