maanantai 30. heinäkuuta 2012

raskausyllätys


Raskaus on oikeastaan yllätys. Ja toisaalta sitten ei..


Itselläni on ollut pitkään vauvakuume ja oon jokseenkin kaivannut jopa työritnamalla uusia haasteita.


Raskausyllätys iski tikkuun äitienpäivänä. Se oli kolmen tikun jälkeen aina vain selkeempi ja vahvempi!Rvko 6 ja valtava turvotus!
Olin tosin jo hiukan aikasemmin enteillyt, mutten uskaltanut toivoa mitään. Minulla on kauhea synnytyspelko. Se tuli toisen raskauden puolivälissä ja iski vielä pahempana synnytyksen jälkeen, kun neidin synnytyksessä kaikki ei mennytkään käsikirjotusten mukaa. Ensimmäinen lapsi tuli sektiolla, perätilan takia.
12+0, turvotus on laskemaan päin.. 
rvko 11+2 ja turvotusta on edelleen, vaikka yli 5 kg onkin laihduttu!Laskettu aika on tammikuun 10, ainakin näillä näkymin, se on jo kerran muuttunut (la 12.1)
Oksensin koko toukokuun, töitä oli silti tehtävä (lapset puuhailivat jotain muuta sillä aikaa), mutta se oli kauheaa koko loppu kevät juhannukseen asti. Pystyin syömään vain persikkaa, luumua ja voileipäkeksejä. Sitten päätin etten oksenna 16 viikkoa, kuten tytöstä aikanaan ja etsin apua netistä. Ostin noi sea band-pahoinvointirannekkeet samantien enkä ole kertaakaan oksentanut sen jälkeen. Ällötys olokin lähti pois samantien ja ruoka alkoi maistumaan ihan eri tavalla!
Paino kerkesi laskea 5.5kg ja se ei oo siitä paljoa noussut vielä (n.1 kg tullut takasin juhannuksen jälkeen) Ensimmäinen ultra on takana, pieni nekku siellä oli vauhdissa, kaikki ennusti hyvää. Tehtiin samalla sikiötutkimukset ja niissä down-riski on minimaalinen: 1:100000, kaikissa. Pituutta pikkusella oli jo lähes 6 cm ja kätilön mukaan kaveri on isokokoinen, siksi la muuttui.


Seuraavat käynnit:
Neuvola huonenna
RakenneUltra (rvko 20) on elokuun lopussa.
Sype käynti on syyskuun lopussaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: