maanantai 30. heinäkuuta 2012

Äitiysvaatteet

Päätin jo alussa, etten panosta vaatteisiin tässä raskaudessa.
Kuulostaa oudolta, itsekkäältäkin..
..Vaatteet on KALLIITA!! ja se aika jonka ne päällä pitää on suhteessa todella lyhyt!

... Mutta ne välttämättömät on silti hommattava..

Netistä ostin toppatakin, joka oli tällä edellisellä omistajalla mennyt koko raskauden ajan päälleen. Joten jospa ainakin takin saisin talveksi, mistähän toppahousut?? Lasten kanssahan on ulos mentävä joka päivä...

ostin Farkut ja lököpökät Nellystä yht. 50e.
Farkut otin kokoa isommat kuin normikokoni, sillä koitin ajatella sitä, että talvella sinne alle on saatava kalsarit mahtumaan.. Mukavat jalassa, ei purista mistään, eikä paina! Ainakaan vielä!
Lökät on mukavat, mutta pesun jälkeen iskin ne epähuomiossa kuivausrumpuun ja housuissa oleva kuminauha vissiin viottui, sillä housut tippuu nykyään jalasta.. (en oo vielä korjannut) Näissä on ihana vyötärö ja korkea, sillä kun sen nostaa kokonaan pystyyn niin se peittää rinnatkin, vielä kun vatsa ei vie koko tilaa..

Yhden selkää tukevan topin ostin kesälomareissulla Tuurista.

Lisäksi oon säästänyt esikoisen raskausajasta yhden topin.

Aika paljon oon viime aikoina ostellut mekkoja/toppeja/tunikoita, joissa on kuminauharypytys edessä ja hulmuavat helmat, joten ne menee vielä pitkään.

Kahden imetysliivit mulla on tuolla ullakolla tallessa, jostain syystä ne säilytin.. Mutta en tiedä mahtuuko ne päälle, kun rinnat on kasvaneet viime aikoina niin paljon, ettei ne meinaa mahtua mihinkään liiveihin..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: