maanantai 4. helmikuuta 2013

Kirppistelyä



Kävin kirpputorilla piipahtamassa..

Enimmäkseen etsin vauvalle uusia vaatteita, koska tyttö kasvaa ja kokoa 62-68 ei kovin montaa vaatekappaletta kaapista löydy.. (Ullakolla on vielä joitain, mut siellä on ovi jäätynyt kiinni niin en päässyt niitä hakemaan)

Vielä onneksi kuitenkin osa 50-56 koossa on niinkin isoja et tyttö hukkuu sinne.. joten nämä meni vielä pinoo Ö, odottamaan kevättä!

Ylemmässä kuvassa on Pojalle Espritin toppatakki, ensi talveksi, hinta oli huimat 5e.
Tyttö taas ihastui tuohon toppaliiviin, joka on myös vielä hiukan iso, mut menee oikein hyvin kevät takin päällä lämmikkeenä, kuten tyttö itse keksi.. ;)..  hintaan 5e
Tytölle myös löyty maxomorran pusakka muutamalla eurolla.
Itselleni löysin sade- ja hyönteissuojan vaunuihin yht. 5e. (Sadesuojassa ei tosin ollut ollenkaan heijastimia (??) joten joudun sitä hiukan tuunaamaan eli täytyykinmuistaa ostaa itsestään liimautuvaa heijastinta.. Olis kaapissa myös ommeltavaa heijastinta, mut en tiiä viitsinkö ommella ku tulee sit noita reikiä..)

Vauvalle löyty ihania pieniä bodyjä, kaikki koossa 60-68cm.
Bolero (kuvassa näyttää oranssilta) on korallin punainen
Yks yöppäri hyppäs mukaan ja yks pusero.
Hameita nappasin kaksi, aivan ihania ovat!
Valkoiset sukkahousut on kokoa 50-56, otin ne kastetta varten, näissä on ihana "juhlaisa" kohokuvio (omat 60 cm sukkikset on ihan liian isot vielä pikku neidille ja käytössä olevat sukkahousut on "arkisia")
Punaiset housut on vuorelliset ja nämä lähti matkaan lähinnä helpposuuden takia (lahkeet saa auki!) Meillä on muutamia tälläsiä "ulkohousuja", mut ne on niin "hankalia" kauppareissulla vaipanvaihdossa.. Jospa nämä olisivat nyt sitten helpommat..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: