keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Hei hei Tutti

Sanoimme tutille hyvästit! 
(Tulipahan tämäkin koettua.. ei nuo toiset tuttia syöneet..)Jotenkin ajankohta nyt vain tuntu oikealta! Oon saanu tuttitakiaisen vierotettua tutista vain unille nukahtamiseen, eli tutti on käytössä ollut vain kun nukahtaa (ja kun ollaan vieraassa paikassa, turvana?) Eli aika hyvin ku vielä n. 2kk sitten tutti piti olla esillä koko ajan...

Pikku kirppu oli tuossa viime viikolla nuhassa, eikä tutti maistunu ku nenä oli niin tukossa. Joten Tutit katos kokonaan näkyviltä.. tältä näytti viikko:

Ensimmäinen ilta/yö meni hyvin, nukku lähes 10h, ei itketty perään yhtään. Myös päiväunet meni loistavasti yli 3h unet kerralla (niiden 30min pätkien jälkeen!)

Toinen ilta huudettiin!
Meni yli puolituntia ennen ku rauhottui unille, yöllä heräs itkuun muutaman kerran. Päiväunia ei nukuttu ku pätkissä.

Kolmas ilta oli siltä väliltä. Nukahdettiin yllättävän hyvin, mutta heräillään muutama kertaa yöllä itkulla (eipä oo tainnu muuten herätä itkulla montaa kertaa aikasemmin!!) Päiväunille nukahtamiseen meni yli tunti, mutta lopulta nukuttiin reilusti. Toisille päiväunille nukahdettiin ilman huutoja..

Neljäs ilta, mies hoiti nukuttamisen. Huutoa oli pitkään. Lopulta tyttö nukahti saatuaan kylmän purulelun suuhunsa.. Nukkui lähes 12h!  Aamulla unet sujui ongelmitta (nukahti alle 5 min!), päiväunille nukuttamiseen meni enempi aikaa, ei kuitenkaan huudettu vaan ei maltettu!


Viides ilta, Tyttö rauhottuu sylissä, mutta heräs muutaman kerran. Päiväunille meni hienosti, nukahti muutaman vaunun heijauksen jälkeen ja nukku melkeen 3h! Toiset unet nukku vaan 30 min.

Kuudes ilta  meni huutaen.. Huoh.. Mies hoiti unille laiton ja tyttö ei oikeen tykännyt vissin ideasta, sillä nukahtaminen vain kesti ja kesti ja huuto oli kovaa Karjuntaa!.. tyttö nukahti heti kun nappasin syliin, heijasin pari kertaa ja laskin takas sänkyyn (liekö vika ollu nukuttajassa!?) Päiväunia nukuttiin huonosti: aamulla 30 min, 40 min ja 15 min... (mutta ei kaivannu tuttia vaan heräs ääniin..)

ilta nro 7...Meni hyvin. Nukahdettiin helpolla ja muutamassa minuutissa. Nukuttiin lähes 10h. päiväunet meni pätkissä, muttei oltu silti kiukkusia päivällä!

Viikko sitten tutti jäi pois.. nyt tilanne on Tämä..

En tiiä mistä tuo itku johtui.. Ikeniä kutittaa ihan selvästi, mutta ehkä se on vaan se luopumisen tuska, kun on tottunut lutkuttamaan tuttia ja nyt ei oo saanutkaan sitä lohdutusta.. Ehkä elämä tästä vielä helpottuu.. Hampaita ei ainakaan VIELÄ(KÄÄN) näy, mit ytosiaan epäilen et ne on yks syy.. päiväunille ei ole tuttia kaivannu, mutta uni on herkempää ja hetkittäistä.Jostain syystä nukkuu aamu-unia tosi huonosti, päivällä muutaman tunnin. Meinasko tyttö et nyt on hyvä opetella samalla hoitorytmi ni ei tuu sit uudelleen opettelua taas.. noh, Tänään kuitenkin unille nukahti pikkuinen tutiton saunalyhty, helposti ja nopeasti. ja toivotaan että jatkuu myös näin :)

Ps. Meillä opittiin konttaamaan! 
Ps2 Meillä harjotellaan myös seisomista yhen käden varassa..
Ps3 HUIH,  mihin on kadonnu mun vauva ku täällä taitaa asua jo aika pieni-iso tyttö

1 kommentti:

  1. Hei,

    Meillä keräillään tutteja ja tuttinauhoja ja tehdään niistä reborn-nukeille sopivia :) mikäli teillä on vielä tutteja lojumassa jossain niin otathan yhteyttä.Otamme vastaan lahjoituksena. Maili: lenfuuma@gmail.com
    t.Siiri ja Vesa

    VastaaPoista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: