perjantai 6. syyskuuta 2013

Kinkku-Ananas pitsa

Tätä pitsaa on tehty viime kuun aikana varmaan lähemmäs kymmenen pellillistä..



Juhliin tein muutamat ja pojan futis peleihin ja kotipelin kioskiin muutaman lisää..
Tein samalla meille kotiinkin pellillisen pakkaseen, olikin hyvä vararuoka, kun juhlia järjestäessä meinas unohtua ruoan teko kokonaan.. *hups*
Mutta niin hyvää on, että ei oo kyl yhtään ylimääräistä palaa jääny pyörimään..



Kinkku-Ananas pitsa

pohja:
3 dl vettä (lämmin)
½ palaa hiivaa
1 tl suola
5 dl jauhoja
2 rkl öljyä

Sekoita hiiva hyvin veteen. Tee taikina ja anna sen kohota rauhassa (n. 30 min-1h)
Painele sen jälkeen taikina pellille.

Täyteet:

turauta kunnon puristus pyretuubista (n. 5-6 rkl), lisää siihen vettä niin että pyre vähän notkistuu (5 rkl) ja halutessasi 2 tl pizzamaustetta-
Levitä sen jälkeen pyre taikinan päälle.

Lisää taikinan päälle 2-3 kourallista juustoraastetta,
pussillinen savukinkku-suikaleita,
purkki ananasta

Päälle kunnolla (eli reilusti) juustoraastetta
(joihinkin pitsoihin lisäsin vielä aurajuustoa!)

Paista n. 225 15-20 min (juuston pitää saada väriä ja pohjan ruskistua!)


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: