tiistai 3. syyskuuta 2013

Tytön 6v juhlat

Tytönkin juhlia juhlittiin jo jokunen viikko sitten.

Ressiä ei ollu lähestkään yhtä paljon ku pojan juhlia valmistaessa, johtunee paljolti siitä, että lauantaikin oli vapaa (pojan juhlien aikaan la oli tätini 5kymppiset) Lisäksi tytöllä oli eskarista jopa vapaa päiviä, joten saatiin lisäaikaa leipomuksiin yms.


Täällä on tosi vähän tytön ikäsiä tyttöjä lähistöllä. Saatiin kuitenkin 5 ihanaa neitokaista kylään ja meininki oli rauhallinen ja prinsessamainen!

Harmistus tuti tytölle illalla ennen juhlia, kun iskä meni rikkomaan tuon pikeeristä tehdyn kruunun, myös perhoset koko karun kohtalon.. 1 säily melkeen ehjänä.. Onneksi juhlat saatiin onnistumaan muilta osin, eikä tyttö enää aamulla harmistustaan pahemmin näyttänyt.


Tyttö toivo jo kauan aikaa sitten askartelujuhlia itselleen. 
On siis jo aikaa sitten alotettu helmien hamstraaminen, ale laareista tietenkin.
Tytöt teki jokainen kaulakorut ja lisäksi oli mahdollisuus tehdä sitten heijastimia, käsikoruja, paperiperhosia ja kaikkee mitä keksikään.. 
Mutta taisi olla niin että kaikki teki helmet, sen jälkeen kaksi teki heijastimet ja yksi perhosia..


Anoppi teki tytöille nuo ihanat kruunut, tytön pyynnöstä.
Kiire tuli pihalle pussihyppelyyn ja leikkimökki leikkeihin ..



Tarjottavana oli aikuisille: Tyrnijuustokakku, broilerileipiä, kinkku-paprikamuffinsseja,  suklaahippukeksit.. toki söivät myös muffinsseja ja muitakin ;)
Lapsille: karkit, sipsit, popparit, vaahtokarkit, cake popsit, suklaa-, mustikka- ja mansikka-raparperimuffinit, juustopalloja, kinkku-ananaspitsaa sekä suklaakakku tytön toiveesta.
Alkujuomana pinkkiä mehua..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: