keskiviikko 4. syyskuuta 2013

Pullasta rinkeliksi

Noh, kuukaus Jillianin kanssa meni ja hurahti ohi..
Tässäpä sen kuun saldoja

- viikon tein Jillianin käskytyksessä 30 min rääkkiä + tein hulluna vielä lisää!
- viikon podin nuhaa ja kuumetta
- seuraavan viikon tein vain pieniä määriä "rääkkiä"
- Seuraavat kaksi viikkoa tein rääkkiä n. joka toinen päivä
- olen käynyt lenkillä vaunujen kanssa

- Ruokaan oon kattonu tarkkaan mitä syön, MUTTA herkkuja en ole kokonaan pystyny lopettamaan..

Kuitenkin kuukaudessa painoa on pudonnut melkeen 2,5kg
Senttejä lähteny yhteensä 10.. (vyötäröltä pelkästään  4cm)
Ei nyt ihan turha kuuri...

Mahdun housuihini, jotka ei oo menneet kiinni!


*******

MUTTA jatkan vielä, sitten tuli kaikkee häsläämistä, herkuttelua ja lasten synttärijuhlat  ja sain kilot takasin + lisäkiloja.. Paino kävi +3.5kg... NYT TAAS tartuttava haasteeseen ja oikeesti otettava niskasta kiinni: Onneksi on olemassa tukiverkosto..

Kiloja on saatava vielä ainakin 5 pois ja senttejä toiset 10..
Alkoi arki kunnolla, kun tyttö alotti esikoulun. On kuljettava tuota mäkeä ees-taas, kotoa eskariin on vain reilu kilsan matka ALAMÄKEÄ, mutta kotiin päin matka kestää 3x pidempään, joten voiko olettaa, että matkakin on silloin 3x pidempi??  ;)  Oon tässä nyt muutaman viikon saatellut ja tänään Tyttö kyllä jo sano etten saa tulla enää mukaan.. On ne vaan jo niin isoja.. Äiti ainakin saa hyvän lenkin ku joka päivä tuota mäkeä suhaa... jospa huomenna lähtis sit vaikka perhekerhoon samaa matkaa tytön kanssa..

Nyt taas arkeen paluun myötä loppunu ruuanlaitto päivällä, kun ei sitä oo kukaan muu syömässä ku minä ja Kirppu (en viitsi itselleni ruokaa tehdä, joten salaattilinjalle, ehkäpä??) Ja sitten jospa sen loput 5 kg saisi pudotettua seuraavan parin kk aikana, mahtuis sit taas ulkohousut jalkaa (kokeilin niitä eikä ollu toivoakaan, onko oikeesti lanteet taas levinneet niin et pitää uusia koko ulkopukukalusta. Takkikaan ei mennyt kiinni lanteiden kohilta.. Ahistaa!! Just oon ostanu uudet ulkovaatteet.. murrrmurrr)

** Viime viikon aikana sain pois -2kg, jätin herkut ja napostelun. Kävin lenkillä joka päivä (vain tytön eskarimatkat+ pikusen lisämatkaa kylällä
ma-pe yht. n.20 km.. ) Tällä viikolla aattelin ottaa myös jumppaa kotona, sillä tyttö on nyt päättäny ettei saa enää saattaa, oon vaan niin laiska itsekseen lähtee lenkille..

Tässä kuvissa heinäkuussa (sininen paita) ja elokuun alussa (punanen paita). Vihreet housut ei mahtuneet kiinni vielä hetki sitten..



Rakas, sinusta on tullut pullukka Täällä

a beautiful body-haaste

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: