tiistai 18. syyskuuta 2012

Ajatukset tulokkaassa..

Mulla on joku kauhee tarve saada kaikki just nyt heti.. Ne mitkä puuttuu pitäs saada just nyt paikoilleen ja odottamaan tulokasta, vaikka onhan tässä vielä jotain 11 viikkoa äippäloman alkuun.. Vauvan tarvikkeet on nyt olleet se ykkösjuttu ja se on alkanu miestäkin jo vähän ärsyttämään..

 Vaatteita, jotka on pakko saada.. :) (pakkomielle jostakin..??)

Pinnasänky puuttuu, ja se ärsyttää niin paljon.. Kun ei tiedä saako sen meiän vanhan sängyn korjattua vai pitääkö ostaa uusi.. Ja kun sitä ei voi mies nyt ees tehdä ja korjailla, kun se on maalla edelleen yli 100 km päässä.. Miehen mielestä ei oo kiirettä, niin sehän ei kiirettä edes pidä.  Huoh.Vaunuista puuttuu sadesuojaSitten toisekseen oon miettiny uusien matkarattaiden ostoa. Ehkä sellaset, joihin kaukalon saisi kiinnitettyä, mutta oon aika tumpelo kaikessa noissa: mikä käy mihinkin - asioissa..

Britaxin kaukalo

Britax B Mobile


      
           Britax B-Agile                

6 kommenttia:

 1. Oi tuo nallepuku, meillon vauvalle 2 koska haluun pitää noita koko ajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja mä oon ihastunu nimenomaan tuohon h&m:n pukuun, kun siinä on noi tumput ja tossukat kiinni.. Mikään muu ei oo iskeny niin kuin tuo puku.. Se vaan on "pakko saada"!!!

   Poista
 2. Mulla on ihan sama juttu! Se on varmaan tää pesänrakennusvietti nyt xD Mä tänään kuvasinkin täällä kaikkia "ongelmakohtia" mitkä pitää korjata ennen vauvantuloa, mielellään heti :D Mutta tyhmäähän se olis muuttaa jo nyt pesukoneenpäällinen vaipanvaihtoon sopivaksi... mutta kun tekis mieli :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kans meinasin jo nostaa vaipanvaihtoalustan esille, mut miehen katse oli sen tyylinen et tyydyin vain pyyhkimään siitä pölyt (on ollut yläkaapin päällä odottamassa)

   Poista
 3. Mä oon ihan samanlainen ! ja hei mä oon kuitenkin vasta puolessa välissä :) Toivoisin niiiin, että saisin jo laittaa kaikki paikoilleen ja sisutaa vauvalle huoneen valmiiksi.. Mutta mies vähän jarruttelee noiden hankintojen kanssa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kodinrakennusvietti tulee harvoin.. :D Miehet "pilaa" sen pienenkin nautinnon jarruttelemalla.. :D

   Poista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: