keskiviikko 26. syyskuuta 2012

Jotain...

Jotain pientä vain..


... Äsken soi puhelin ja het alkuun hoitolapset huusi kilpaa pyyhkimään, kun soittaja esitteli itseään, meni aivan ohi, kun tää soittaja jatkoi sit samantien..
- Hei, olisko sulla ollut jotain estettä sille, että tulisit lääkärille jo ke 17.10?
.. Luurin tässä päässä löi hetken tyhjää, että mitä, mihin ja KUKA?
- Vapautu yks aika keskiviikolta niin olisitko päässy sillo siihen lääkärineuvolaa, kun se aika menee muuten niin pitkälle..? 
---Juu tässä vaiheessa jo tajusin, et neuvolan tätihän siellä soittelee ja aikaa pitäs vaihtaa.. Kai se nyt sit oli klo. 13.45, kun tää ei kauheesti kerenny vastailee  ku jäi monttu auki vain ihmettelemään et

Kuka 
Mitä 

HÄH??

Eli juu, 4. lisäneuvola olis ollu ti 16.10, mut tosiaan vaihtuu nyt sit lääkäriksi seuraavalle päivälle ja samalla katotaan neidin 5v lääkärikäynti, kaksi kärpästä samalla kertaa siis.
Voikohan tuo neuvolalääkäri antaa sairaslomaa selän takia (ja sen masennuksen, uupumuksen, väsymyksen, ressin ja henkisen pahoinvoinnin takia..??) vai juoksuttaakohan se mut omalle lääkärille asti taas? Täytyy kattoo..Ärsyttää noi tk-käynnit ku niistä joutuu maksaa käyntimaksut.. :(

Muutenkin tää arkeen paluu ei oo ollut kaikista loistokkain.. vai mitä mieltä ootte:
- Poltin puuron pohjaan
- Kaks kolmesta hoitolapsesta tuli itkien hoitoon: halutaan varahoitoon, ei tänne!
- Makkarakeittoon heitin kaks lihaliemikuutiota, kun unohdin et olin jo ekan heittäny, makua löytyi!
- Kahvimuki heitti voltin kädestäni suoraan valkoiselle matolle..
- Kaadoin pienen pissit potasta sukilleni 
- Onnistuin jättämään varpaani oven alle..
- Kahen nenät vuotaa sellasii paksuja venyviä vihreitä matoja, oon yökkinyt ja voinu pahoin niitä nädessäni. Pienempi on meiän mittarin mukaan kuumeessa 38.6 asteessa, mut vanhemmat pääsevät hakemaan vasta klo. 15 jälkeen. Haroo korvaansa koko ajan ja valittaa, että sattuu: korva on aivan kirkkaan punainen.. EI olis tarvinnut tulla tuossa kunnossa hoitoon!
- Välipala kiisseli palo pohjaan: luulin laittaneeni levyn pienemmälle, kun tuli kiire vaihtaa vaippaa, asetukse oli sittenkin menny POWERILLE..

Ollaan vasta puolipäivässä ja tuntuu kuin niskaan olisi kaatunut maanantain kirous..
- itse ja lapset ollaan vielä ihan ok kunnossa, et ei oo vielä (tuota varvasta lukuun ottamatta) haavereita kerennyt sattumaan, toivottavasti ei satukaan...

Niin, että olipa ihana taas palata kuukauden sairasloman jälkeen töiden pariin.. HUOH.. 
Illalla nousee kyllä koivet kohti kattoa, selkä alkaa jo näyttää merkkejä ettei jaksa kauaa: sellanen jumina alkoi taas oikeanpuolen kankussa käymään et ei uskalla sohvalle rojahtaa ollenkaan, en varmaan pääsis enää ylös..


Lisäksi se eilinen lääkäri muuten käski jättää kaikki nämä hommat muiden harteille:
- Kotityöt: imurointi, lattiamoppaus, mattojen tamppaus, siivous..
- Tavaroiden kantaminen, nostelu, siirtely, vääntäminen, kääntäminen, 
- Rattaiden työntely, pukeminen (lapsille!), nostelu, kantelu..
- Pihatyöt: haravointi, ruukkujen kantelu, siirtely, pihatyöt..
- Pitää välttää turhaa kyykistelyä, notko selkää ja pitkään seisomista,

Joten mitäs tässä nyt sit oikeesti tehdään?? Lököillään sohvaperunana??
Jos kaks viikkoo selviän tästä työstä, noilla ohjeilla niin sit kyllä oikeesti haen saikkua ja hyvillä mielin, sillä nyt jo tuntuu tän päivän jälkeen et selkää alkaa juimimaan (nuorin on vajaa 2v, joten pukemista on tiedossa) Saas nähä miten käy, jotenkaan ei noi lähtökohdat povvaa kovinkaan  mielekästä työrupeamaa.. Täytyy nyt yrittää hetken aikaa, en kehtaa heti taas jäädä poiskaan, mut olon mukaan mennään.. Väkisin en ala itseäni liikaa rasittamaan ja jos selkä huutaa armoa niin sit on pakko ottaa saikku..Mahtavaa keskiviikkoa kuitenkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: