keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Dementia..??

.. Joskus kyllä tuntee itsensä niin hölmöksi.. ettei voi ku nauraa ja sitten toiset kattoo ku vähä-älyistä, että mitä yksiksesi naureskelet...Oon kaikkien raskauksien aikana huomannut, että aivosolut lähtee vaeltelemaan ihan jonnekin muualle ku aivoihin..  Tulee tehtyä ihan hölmöjä juttuja, unohtelen heti, jos asioita ei oo laitettu lapulle tai muistutuksena kännykkään (HÄLYTYS!) Tavaroita löytyy ihan hölmöistä paikoista ja unohtuu ties minne..

Mies on alkanut kyselee jo lähtiessä, että onko kännykkä, avaimet, lompakko, housut, kengät, takki yms mukana, kun jonnekin lähdetään. Hänestä on huvittavaa, kun multa puuttuu aina jotain ja veikkaa, että pikku hiljaa tää meikäläisen hölmöily alkaa käydä kyllä sen hermoillekin.. Pitää ensin vahtia, että lapsilla on kaikki tarvittava mukana ja sit vielä että vaimolla on housut jalassa, eikä pelkät kalsarit..

Jääkaapista löytyy välillä kaukosäätimiä, sukkapuikkoja ja lankaa, lasten lelujakin siellä oli..

Olin unohtanut punertavien pyykkien sekaan valkoiset alushousuni, ovatpahan kauniin vaaleanpunaiset..

Miehen valkoiset sukat taas on vaaleansiniset ja pojan paita hukku kuivausrumpuun ja sen  rinnuksella ollut "tarrakuva" lähti irti sitten kuivumisen jälkeen..

Pesukoneen oon laittanu monta kertaa päälle, mutta aina unohtuu joko vesihanan aukaisu tai pesuaine..

Takan pistin tulille yksi päivä ja hetken päästä ihmettelin miksi alkaa savu nousemaan olkkarista, olin unohtanu aukasta pellit.. (tänään oli takansytytys ohjeet kirjotettu paperille, ettei vaan pääse unohtumaan.. -kiitos mies..)

Olin laittanu tänä aamuna pojan kellon soimaan tuntia liian myöhään, onneksi kuitenkin oma kelloni soi n. 7 aikaan niin kaveri kerkes pukee ja syödä ja kerkes kouluunkin asti.. 

Itselleni voin nauraa kyllä ja hölmöilylleni, mutta miehellä ei oo mitään oikeutta tulla sanoo, et oon ihan sekasin.. Mä kuitenkin yritän.. Aina vaan ei onnistu ihan niin ku oli tarkotus..

Hajotin tässä jo tv-tason toisen lasioven, se jäi kiinni lahkeeseen ja kun otin askeleen taaksepäin niin kuulu vain RÄTS.. ja onnen sirpaleita tuli sitten ihan kiitettävästi.. Huoh. Mies oli mielissään.. :(

Ihan jo alkaa pelottamaan, että mitähän tässä vielä tapahtuukaan, olis kuitenkin vielä 16 viikkoa raskausaikaa jäljellä.. Tulossa on kuitenkin vielä joulukin, joten en mee yhtään takuuseen, mitä joululahjapaketeista löytyykään..

Enhän oo ainoa??

3 kommenttia:

 1. Et oo ainoa, mulla vaan tää tyhmyys keskittyy siihen mitä suustani päästelen :D Eilen tokasin porkkanan syötyäni, että olipas hyvä banaani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Välillä tuntee itsensä niin tyhmäksi.. :D Ei voi ku nauraa itselleen, välillä jopa itsekseen.. ;)

   Poista
 2. Et tosiaan ole ainoa :D mä teen myös kaikkea mitä ihmeellisempiä asioita.. ja unohdan KAIKEN! ihan saattaa minuutissa unohtua joku asia :D

  VastaaPoista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: