maanantai 3. marraskuuta 2014

Rattaan istuinsuoja

Mulla oli yks haave, kun ostettiin Kirpulle n. 1,5v sitten matka/kauppa rattaita.. EI MUSTIA!

ja noh.. sitten vastaan tuli tuo tuttu tarjous *KLIK* rattaat -50% ja siittä vielä -15% asiakasomistajille.. Noh, nehän lähti siltä istumalta matkaan mukaan.. MUSTINA! Ja mua on koko tää 1,5v ahistanut, kun on niin tummat ja kuumat ja ärsyttävän ankeat.. Minähän en raaski ostaa noita kaupan istuinsuojia..

  
 

Pistin piristykseksi kuomuun lentelemään huopaperhosia, mutta se oli laiha lohtu..
Päätin jo kesällä että teen näihin nyt kyllä viimein jonkun suojan, koska väri ei oo yhtään tyttömäinen ja tumma alko vaan ahistamaan. Aloin jo ajatella, että kohtahan neiti jo "matkustaa" ilman vaippaa ja vahinkojakin voi sattua menossa, joten mielummin teen suojan, joka suojaa istuinosaa, kuin että pesen koko rattaat! (kokemusta kyllä löytyy!.... pesusta siis..)

Noh.. kaapista sitten löytyi oikein kirkkaan neon pinkkiä ulkopukukangasta (suoraan 80-luvulta, anopin varastosta källittyä) ja siittä tuli sit pohjakangas. Se kun oli kuitenkin liian räikeä minun silmiini, vaikka meinasin siitä eka tehdä päälikankaan. Noh päälikankaaksi sitten löytyi pala tätä tummalla pohjalla olevia kukkia. Se kelvatkoon ens hätään. Kokeilukappaleeksi oikein mainio. Meneehän tämä nyt kokeilumielessä tosiaan hetken, jos toisenkin, mutta... ei varmastikkaan haittaa, jos näitä on useampi...  Autonistuinkin vaatii tietenkin omansa! Eikö vain!?
 


Täytyy seuraavaksi keksiä joku vahvempi ja tukevampi kangas, jotta pysyy paremmin paikoillaan ja ehkäpä löytyis vielä jotain iloisemman kirkkaampaa pikku likalle..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: