keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Punasta 3/5

Siis olisittepa nähneet pojan huoneen joku neljä-kolme vuotta sitten... kaiken piti olla punasta, aivan kuten SALAMA MCQUEEN! Voi jösses-- Sitä ennen mä inhosin kirkkaan punasta, paitsi jouluna. se vaan oli punainen vaate härän edessä.. (nykyään keltanen ja oranssi omaavat tuon saman efektin, paitsi juhlapyhinä...) Noh kuitenkin.. jotain pientä ja punaista meiltä löytyy nytkin, vaikkei vielä joulua olekkaan laitettu esille kokonaan.. Ja nää yksityiskohdat on kyllä ihania, vaikka ite sanonkin.. :D  (pitääköhän laittaa uudet kuvat kun joulun saa esille..?? )

.
Kirpun uudet kumisaappaat

.
Jotain punasta löytyy vieläkin pojan huoneesta. 
Tunnusta väriä: JYP!

. 
Saunan tunnelmavalo..

.
Patalappu <3

.
Likkojen heppavaloissa on ihanat värit punasesta pinkkiin ja lilaan..

.
Nää on ehdottomasti parhaimmat sakset.. Tupessa on magneetit, jotta pysyy tallessa ovessa..
Paljon käytetty, mutta nyt alkaa hajoamaan.. Tietääkö joku myydäänkö näitä vielä jossain?!?!?

.
Keittiö sai jo jouluisemmat verhot.. Haasteen saa ottaa vastaan!

2 kommenttia:

  1. Noi saappaat, ihanat!! Meillä asuu kanssa Salama fani. Punaista ei sellasenaan kelpuuta, mutta jokainen tavara lautasesta mehupilleihin pitäs kaupasta saada, jos siinä vaan komeilee Salama tai joku sen kaveri! Aika rasittavaa, tota Salama krääsää kun löytyy kaupasta ihan joka osastolta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi saappaat on kyllä niin ihanat! Neiti lompsuttelee ne jalassa lähes joka päivä.. Voi kuulostaapa niin tutulta tuo salama innostus.. :D Rasittavaa juurikin tuo, että ne Salamat pomppii joka hyllyllä vastaan, oon elänyt sen vaiheen, joten tiedän sun tunteet.. :D Onneksi se helpottaa, jossain vaiheessa, sitten iskeekin jo uudet "idolit".. Tsemppiä!

      Poista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: