maanantai 17. marraskuuta 2014

Voihan harmaus 1/5

Sain joku aika sitten Rauharentolan Sadulta värihaasteen.

Yksinkertaisuudessaan tuo haaste kuului näin:
5 päivää
5 kuvaa
5 väriä
5 blogia


 Noh, nyt vihdoin meiänkin värikuvat on otettu, kiire helpottanut ja pääsen vastaamaan haasteeseen. Tässäpä kuvia väreittäin meidän kodista..

Tässä eka päivä:  HARMAATA


Meillä on talo itsessään on ulkopuolelta siniharmaa, keittiössä ja kodinhoitohuoneessa on harmaat kaapit ja keittiön välitilan tapetti (vielä toistaiseksi, ennen ku päästään sitä remppaamaan) on harmaa sävyinen. Keittiöön muutenkin on eksynyt paljon harmaita yksityiskohtia rosteristen kodinkoneiden ja kappien sekaan.  Itse oon aina tykännyt harmaan ja vaaleanpunaisesta liitosta, mutta nyttemmin se liitto on alkanut rakoilemaan ja harmaata koittaa jyrätä ruskea ja puun sävyt.. Tässä kuitenkin nämä 5 (+ pari ylimääräistä) kuvaa harmaudesta teillekkin..


,
pallovalot ja arjen pöytäliina..


.
Pikku Myy patalaput lähti mukaan Muumimaailmasta kesällä. 
Taustalla keittiön välitilatapettia

.
Hagmanin ihanan suuri hedelmälautanen. 

.
Kodinhoitohuoneen kaapit. yläkaapit on tuota vaaleampaa (samoin keittiön, eteisen ja vierashuoneen kiinteät kaapit), kodarin korkeat ja alakaapit taas tuota tummempaa harmaata..Torkkupeiton piti mennä pari joulua sitten lahjaksi, mutta tykästyin ite sen pehmeyteen ja noihin tähtiin niin kovin, että se jäi sittenkin sohvan kulmalle.. Onneksi!


.
Servettiteline harmaana, sammutuspeiton päällinen on harmaata, joulukukkien koristeet on harmaita (ai että kun pääsis jo tekemään joulukukista asetelmia!! ) Pari vuotta sitten tehdyt enkelit  harmaana tietenkin, koristaa kodinhoitohuoneen ovea..

Katsotaanpas mitä huomenna löytyy... 

Haasteen saapi napata, ken tahtoo..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: