keskiviikko 12. elokuuta 2015

Parisuhdeaikaa

Parisuhdeaikaa kaksin Vantaalla Sokos Hotelli Flamingossa. Vietimme tuossa heinäkuussa 6v hääpäivää ja samalla yhteistä matkaa on tallattu jo 12 vuotta. 


Olipa sitten lopulta niin tiukka aikataulu ettei keretty nauttia edes kylpylästä.. Ainoa asia minkä takia mentiin et saataisiin nauttia hetki altaalla ilman et pitäisi olla koko ajan vahtimassa lapsia.. heh. Mutta aika saatiin silti vietettyä oikein mukavasti..
Torstaina tultiin aamupäivästä Vantaalle ja käytiin pikakierros Ikeassa (en oo ikinä kiertänyt ikeaa niin nopeasti ja niin vähillä ostoksilla.. Ihan outoa..). Hotelliin kirjautumisen jälkeen sitten suunnattiin hetkeksi ostoksille. Amarilloon suunnattiin syömään, eikä se tälläkään kertaa pettänyt. Sieltä suunnattiin vielä hohtogolffaamaan. Oli melkoisen hupaisakokemus. 

 Huoneessa oli kylpyamme, joten nautittiin rauhassa vaahtokylvystä..
 Illalla nautittiin vielä suklaata, kirsikoita ja vadelmia skumpan kera.. Oli niin hiljaista ja rauhallista...  ihan outoa! Kyllä kuitenkin uni maistui.. ;)Ilta oli aivan mahtava. Kyllä muuten akut tuli taas ladattua ja nukuttikin makoisasti.
Ihanaa luksusta! Ruokia ei tarvinnut jakaa, niitä oli riittävästi ja aamupalallakin sai keskittyä vain omaan lautaseensa.. Ihanaa.. (jokainen äiti varmasti tietää tän "luksusta" tunteen kun saa syödä rauhassa.. ;))
Perjantain ohjelmassa jouduin kohtaamaan pelkoni.. Miehen serkku perheineen vei meiän purjehtimaan.
Olo oli aivan kamala. Purjevene oli alkumatkasta hiukan "kallellaan", joten vesi oli liiankin lähellä ja keinutuksen takia jouduin oikeasti puremaan hampaani yhteen etten olisi antanut ylen.... Kun maha ei kestä keikutusta, ei tämä lysty ollut yhtään kivaa.. Kuvia onneksi otin, vaikken silmillä paljoa nähnytkään..Perjantaina oli tarkotus mennä heti aamusta uimaan, mutta päätettiin jättää reissu illalle, koska edessä olisi purjestusta merellä. Aateltiin et reissun päälle lämmin sauna olisi poikaa... Mutta  suunnattiin siis kiertelemään kaupoille, löysimme lapsille synttärilahjat. Purjehdus oli huomattavasti kamalampi kokemus kuin mitä olin aavistanutkaan.. Vatsa, pää ja kroppa meni niin sekasin että istuin illan vessassa ja maailma pyöri koko illan.. Reissun jälkeen emme kerenneet sinne kylpylään sitten ollenkaan.. Uintiaikaa olisi ollut vajaa puoli tuntia.. Joten jäätiin sitten huoneeseen tölläämään telkkua ja herkuttelemaan.Lauantaina sitten kävimme vielä viimeiset kauppakierrokset ja syömässä, jonka jälkeen suunnattiin kotiinpäin. Ei päästy mummulassa kunnolla edes sisälle kun pienin ilmoitti että vain Veikka lähtee kotiin, hän itse jää sinne. Äiti voi mennä pois vaan! Niin että selkeesti oli ollut ikävä!

Murut 


1 kommentti:

  1. Voi teillä on ollut ihan huippu reissu <3
    Tuota itsekkin kaipais, hotelliyö ja ehkäpä kylpylän hemmottelut ihan vaan miehen kanssa :)
    Pitäsiköhän sitä jossain vaiheessa oikein repäistä :D

    t.Nadja/napsahduksia

    VastaaPoista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: