perjantai 11. lokakuuta 2013

facebook

Uusia tuulia puhallellaan nyt joka suunnalta..

On hauskaa, että kaikenlaista tapahtuu yhtäaikaa..
Oli sitten kyseessä hyvät tai huonot uutiset, nyt vaan on niiden hyvien asioiden vuoro, kun onhan tässä huonoja asioita jo tarpeeksi tapahtunutkin tälle vuodelle..
On ollut viime aikoina huonosti nukkunut neitokainen kintussa kiinni, niin ei oo kerennyt tännekään kirjottelemaan, koitan ens viikolla taas keretä jotain saamaan aikaan (isommat lapset kun on koulusta Syyslomalla, niin jospa olis itellä vähän aikaa enemmän ;) ), sillä on tulossa ainakin muutamin juttuja..Nyt lähden remppaamaan lastenhuoneita, kun pikkunen nukkuu.. 
Tai en varmaan tänään kerkeä remonttia tekemään, mutta pitää ottaa naulakot, hyllyt yms pois seiniltä et päästää sit päivällä tasottelemaan ja illalla mahdollisesti vielä maalaamaan.. 
Huomenna onkin sit edessä sänkyjen vaihtoa (pojan sänky tytölle, työn sänky väliaikasesti vierashuoneeseen (sit kesällä se tulee Kirpulle) ja kirpun sänky tytön huoneeseen..) Ja kaikkee muutakin kivaa edessä mm. tapetointia ja järjestelyä..

Mun vauva onkin jo iso. Hän siirtyy isosiskonsa kanssa samaan huoneeseen..
Konttaa vauhdilla (ottaa toisella jalalla vauhtia sivulta) ja juokseen ympäri kämppää uuden  punaisen menopelinsä kanssa


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: