torstai 31. lokakuuta 2013

Joululahjoista..


Jokavuotinen ärsytys. Jollakin tasolla, KYLLÄ.

Tässä vaiheessa vuotta oon yleensä aika pitkällä suunnitelmieni kanssa, mutta nyt oon lyöny kyllä kapulat aivan täysin rattaiden väliin!  Nyt vasta heräsin siihen todellisuuteen, että jouluun on enää 2 kuukautta aikaa! Eikä mulla oo mitään ideaa.

Niitä paketteja kun tuppaa tässä isohkossa suvussa tulemaan ja vaikka kuinka sanot että se yksi lahja riittää niin niitä tulee silti enempi, joka vuosi enemmän! Sorrun tähän toki itsekin. Mies ostaa lapsille yhdet isommat lahjat, isälleen ja veljelleen jotain ja minä joudun sitten panikoinaan ja hoitamaan kaikki muut lahjat (ne 10-12 hlön!)

Lapsille tykkään pistää pakettiin pientä, mutta tarpeellista.  Sillä muistan itse lapsuudesta niin sen yhen -huonon- joulun kun niitä paketteja ei ollut kuin se yksi isompi ja pari pientä... ei se lohduttanut, vaikka mieleinen olikin.  Avaamisen riemu oli se, jota jäin kaipaamaan, en niinkään lajoja. Siksi laitan lapsille tarpeellista pakettiin niin ei jää pyörimään nurkkiin..

Lapsen silmin muistan sen ilon niistä pienistä paketeista. Sai arvuutella ja miettiä oliko tässä joku juju ja lahja olisikin piilotettuna suuren paperikasan alle?Jouluun kuuluu ne paketit! Toisaalta. Se on se lasten riemu, mitä ootetaan koko päivä ja sitä kattellessa itsekin muistaa oman lapsuuden ja kutinan vatsassa! Mutta ei niin että niitä on lähempänä 50, kuin 10.. ei niitä jaksa itekään enää avata..

Tänä syksynä en oo vielä edes keksinyt mitä lapsille ostaisin. He eivät tarvitse mitään ja huoneet pursuaa, vaikka leluinventaario on juuri tehty. Vaatteista on pulaa, kun kumpikin on kasvanut kesäaikana hurjasti. Mutta mitä muuta..? Miksi tänä vuonna vetää ihan pään tyhjäksi kun miettii lahjoja??Lapset itekään eivät osanneet sanoa vielä mitään. Lehteä selatessa Toinen sano haluavansa niiskuneiti mukin ja murokupin joista voisi syödä aamupalan. Toinen puhuu Jääkiekko/säbä-kieltä, jota en ite ymmärrä..

Suku, niin rakkaita kun ootte, niin jos tänä vuonna oikeesti pidettäis se 1 lahjan sääntö, kaikille! Me ei tarvita mitään, älkää siitä ressiä ottako, tuokaa se joulu lapsille! ♥ 


... ja kaihen tän jälkeen ootan itekin sitä hetkeä, kun pakettien avaamista saa katsoa ja nähdä lasten ilon kasvoilta kun sieltä paljastuu jotain, mikä lahjalistalla on ollut.. Ilo niistä "ulkopuolisistakin " lahjoista on ihan yhtä aitoa.  ♥


(Ja Kirpun synttärit on sit erikseen loppiaisena, joten jos keksitte joululahjaideoita enemmän ku yhen niin säästäkää se toinen lahja sinne ;) )


Mites teillä?? joko on joulupaketteja kaapissa piilossa ja ahistaako teitä pakettien paljous?
Kerrotteko mitä tahdotte lapsille vai saatteko vaan "salaisuuksia" :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: