sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Pururadalla


Meiän takapihalla melkeen menee pururata.. No ensin siinä on 300 m mehtää ja sen jälkeen se pururata, mutta kun kiertää pikkusen niin pääsee tietä pitkin ja maisemat on ihanat. Pienestä lammesta saa kaloja, kunhan vaan malttaa. Naapuri oli nähnyt täällä hirviä joku vuosi sitten ja ennenku me ollaan tänne ees muutettu niin toinen naapuri oli nähnyt täällä karhun jäljet. Tällä reissulla me nähtiin vain jäniksiä, lintuja ja oravan. 

Ollaan käyty täällä myös hoitolasten kanssa ja järjestetty tapaamisia mm. makkaranpaiston merkeissä. Ja kaikki on tykänneet paikasta. Viime keväänä tästä poltettiin edellinen laavu, ja luultiin ettei uutta saada tilalle, mutta niin vain uusi tuli, mutta olishan se voinut hiukan erilaisempi olla, ainakin olis saanu olla hiukan kauempana notskimontusta ku nyt (nyt tuossa ei ole lattiaa ja maa tuossa alla on jatkuvasti kuraista lääryä.. Notskipaikka on niin likeellä reunaa että puu on jo tummunut ja kattokin saanut jo tumman pinnan päälleensä..)

 Eskarilaiset teki tänne retken tuossa yksi päivä (myös koulu tekee tänne retkiä). Heillä oli mukana eväät koulusta ja koko päivän ulkonaolo kyllä verotti ilta riekkumista näkyvästi. Mukaan sai ottaa herkkuja ja juomista ja onneksi pakkasin mukaan herkkujen lisäksi vähän muutakin, sillä tyttö ei ollut suostunut syömään makkaraa yhtään.  Päivä oli raikkaan kirpsakka ja kun eskarilainen pääs kotiin asti alkoi kaatosade.

No kyllähän täällä hikilenkillä mieli vähä lepää maisemien ansiosta, mutten edelleenkään osaa nauttia tästä rääkistä!

Ja sitäpaitsi, huonokuntonen tie on NIIN inhottavaa mennä rattaiden kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: