keskiviikko 27. elokuuta 2014

Mielihuvitusta!

Aivan mahtavia suklaita tosiaan tipahti postiluukusta viime viikolla!
Mikään ei piristä päivään niin paljon kuin se, että saa laatikollisen suklaita ja sanoa muille, ettei niihin saa sormellakaan koskea.. Kuitenkin ite käy napsimassa joka kahvikupillisen kanssa jotakin herkkua kyytipojaksi.. NAM!
Ei varmaan ole kenellekkään  (joka pikkusenkaan minua tuntee) yllätys että tuosta paketista ei ole jäljellä enää kuin roskat.. Voisin elää pelkällä suklaalla!

Mutta katsellaampas ensin, että mitä siellä paketissa olikaan.


 Ihan herahti taas vesikielelle! Niin herkullista!
Suklaata ei kyllä voita mikään!Näistä mun ehdoton suosikkini on Center nougat (levy 80g)!
Se vaan sulaa suussa. Aivan merkillisen silkkisen kermainen pehmeä nougat ja valtavan runsas suklaakuorrute. Tätä on vaan pakko saada lisää!
Taivaallinen!

Toisaalta myös tuo toffee-levy oli maistuva!
Toffee ei ole liian venyvä-paukkuva tai liian kova vaan juuri sellainen että se ei sotke koko naamaa vaan pysyy palan sisällä, jos haukkaat vain palasen. Ja niin maistuvaa.


Nappipötköt toffeena ja salmiakkina toi mieleen lapsuuden, jolloin sai valita aina silloin tällöin pienen suklaapötkön "salaa" kun kävi yksin vanhempien kanssa kaupassa ilman pikkuveljeä ;)
Kyllä ne vieläkin niin makoisilta maistuivat ja oikeesti..
.. salassa syötynä ne oli niin paljon herkullisempia!

Niin hirveästi en salmiakista tykkää, mutta kyllä nuo napit ihan salakavalasti hävisi kupista, kun kahvia hörpin.. Hupsista! Toffee-pötkö oli maistuva ja toffee samanlaista tahmeaa kuin aikasemmin levystä kirjoitin, pysyi sisällä eikä valunut/venynyt ulos palasesta. Nää napit on sopivan kokosia suuhun heitetynä.

Vohvelipatukat. En ole vohvelin suurin ystävä, mutta nämä maistuivat aivan mahtavalle kahvin kera. Jotenkin vohvelin "kuivakkuus" vaan peittyi kahvin sekaan ja makuu vain parani. 

Pelkiltään jäi jotain puuttumaan..

Jogood Crispy
oli pieni vohvelinen patukka, jossa on hauska, erikoisen kokoinen palakoko.
Runsaasti maitosuklaa kuorrutetta.. Jogurttitäyte ei ollut makuuni. Jostain syystä mieleen tuli tästä vertailukohteeksi kismetti, vaikkei ole kyllä loppujen lopuksi yhtään samanlaisia. Tämä on pienehkö ja näppärän kokoinen, mutta sain aikaan paljon sotkua, joten salassa syöminen kostautui ja jäin kiinni ;)

Chocowoffel crispy
 Tässä todella runsaasti  maitosuklaa kuorrutetta ja vohveli ikäänkuin häviää syötäessä. Hauskat, palakoot, mukava yhdistelmä ja maukas. Rapsakka haukatessa, mutta silti todella suussa sulava.


Toffelnut crispy 
on ihana yhdistelmä suklaata, toffeeta, vohvelia ja pähkinää. Todella runsaasti maitosuklaakuorrutetta! Toffee on jotenkin tahmeaa ja jää hiukan hampaisiin kiinni.
Aivan ehdoton suosikki näistä "vohveleista". Näppärät palakoot ja juuri sellanen kivan kokoinen käsilaukkuun, eikä sotke syödessä.Ei kyllä mikään jääny siltikään syömättä!
Kyllä suklaa menee silti joka muodossa, eikä pahaa suklaata ole olemassakaan!Kiitos vielä Cloetta tästä mahdollisuudesta!
Miten mahtavan makoisaa mielihuvitusta.* Osassa on UTZ-merkki, eli ostamalla UTZ sertifioitua kaakaota, tuetaan vastuullista kaakaon viljelyä.. esim. nappipötkö toffee, vohvelipatukat*

2 kommenttia:

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: