sunnuntai 10. elokuuta 2014

Rallit

.. Jyväskylä on taas hiljainen.. Viikko sitten täällä oli vilskettä ja kova melu. Porukkaa ihan sikana, joka paikassa ja vielä kun samaan aikaan on asuntomessut, niin johan oli ahistava tungos joka suunnalla.. Ei oo meiänkään ison tien varressa ollut tuollasia ruuhkia sitten viime vuoden.. :D


Joka vuotiset NesteRallit. Käytiin kattomassa Laajavuoren pätkä lasten kanssa, mutta pojan jalka kipeyty niin pahoin et reissu päättyi terveyskeskus keikkaan ja lääkärin määräykseen olla mahdollisimman paljon paikoillaan. Jep. Maailma mureni taas pojan silmissä, aivan kuin olisi maansa myynyt ja säbän piirisarja näyttää entistä kaukaisemmalta hänen osaltaan..Ei olla mitään kauheita Ralli faneja, mutta kyllä joka vuosi pitää jossain ek:lla käydä ja pari autoa metsästää tien varsilta.. Tänä vuonna taisi Kirppu olla kaikkein innokkain Ralliauton metsästäjä. Kiljahteli innoissaan jo kaukaa kun kuulu auton ääni ja hyppi paikallaan kuin aropupu. Pieni autofani!Mutta juu eihän Ralliautoja ole pakko lähtee pätkille katsomaan. Lasten kanssa se ei aina ole niin helppoa ja mikä kauhea rumpa oli jo pelkästään tuo yksi ek. Piti olla vaikka mitä mukana (evästä, juomista, vaippaa, sadekamppeet) ja silti vaikka mitä puuttui (retkihuopa jäi kotiportaalle..?? :O ) Ja kahden auton jälkeen oli ensimmäinen jo valmis lähtemään kotiin. Eipä kovin monesta pätkästä viitsi maksaa..
Parhaiten niitä näkee tienvarressa ja tuolla siirtymätaipaleilla.. Paikkaakin voi vaihtaa sillon kun siltä tuntuu ja autossa oltiin sekä tuulen että sateensuojassa.ps. suurin osa kuvista on lasten ottamia.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: