tiistai 8. huhtikuuta 2014

Easter eggs..

Blogi maailma on valtava, se antaa niin paljon, mutta kyllä se joskus vaatiikin osansa.
Jokaisella bloggaajalla on oma vahvuusalueensa, josta  on hyötyä monelle. Mä sain uuden idean, jota aion jatkossakin käyttää! Ei tämäkään hoitotäti kaikkea osaa.. :)

Jossain vaiheessa alkuvuodesta kun Kirpun juhlien jälkeen lattialla pyöri ilmapalloja manasin, ettei niistäkään ole mitään hyötyä enää juhlien jälkeen.. EI muutaku *poks* vaan ja roskikseen.. Viikonloppuna bongasin Satun -Rauharentola-  blogista aivan huikean idean!
 
Joka oli sitten todellakin kokeiltava omien kanssa heti. Valitettavasti meiltä ei löytynyt kuin muovipusseja ja yksi jo valmiiksi rikkinäinen ilmapallo.. Näillä eväillä kuitenkin kokeiltii rohkeasti ja lopputulos oli aika mahtava!  Ajatus on sama kuin Sadulla, mutta ohjeesta poiketen meillä tehtiin vähän oman pään mukaan.. :)

Tekijänä oli oma 6,5-vuotias, joka innoissaan lätki silkkipaperia pallon päälle maidolla!
Kuivuttuaan, pallo rikki neulalla ja roippeet pois.. Tässä vaiheessa tekijä sano ettei tahdokkaan palloa ikkunaan. Siitä tehtiin sitten kulho pääsiäisen herkuille ;) Herkut ei tosin taia pääsiäiseen asti säilyä! Lisäksi tehtiin muutama kokeilu ihan perus pussiin, nämä oli tosin vaikeempia tehdä (maito valu pitkin pallon pintaa ja silkkipaperi muuttu mössöksi, jos koski pöytään..) MUTTA lopputulos oli silti aika kiva..

Tässä meiän kaksi kissaa (näiden sisälle pitää kuulemma piilottaa suklaamunia..??) ja munanpuolikas -kulho :)

 (tarkemmat ohjeet löytyy alla olevasta linkistä!!)
Rauharentolassa tehtiin näin ihania palloja!!  (KLIK!)

ps. tää käy ostamassa lisää ilmapalloja!! Näitä on saatava lisää! Menee pääsiäinen ja vappu samoilla palloilla ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: