maanantai 27. lokakuuta 2014

Tolu

Pääsin mukaan myös TOLUN testiryhmään kokeilemaan uutuuksia!
Tästä näin ilmotuksen ihan vain facebookin sivuilla, nappasin siis samantien onkeeni.Näissä tiskiaineissa on todella mieto ja herkkä tuoksu.. Sininen on Ultra Power ja Vihreä omenan tuoksuinen. Korkki on todella helppo ja hauska. Tiskeistä tuli puhtaampia ja laseista kirkkaampia.

Tolun tiskiaineet on ensimmäisiä nestemäisiä astianpesuaineita, joissa on konetiskiaineissa käytettyjä entsyymejä.  Entsyymit hajottaa lian (pinttyneen, kiinnipalaneen ruoan) tehokkaasti, ilman hankaamista. Tolu poistaa myös hyvin rasvan. Ultra Power sisältää eniten entsyymejä ja on näistä tehokkain.  Pieni määrä riittää (2-3 ml / 5l vettä). Tolun astiapesuaineet sisältää biohajoavia, ympäristöä vähemmän kuormittavia tensidejä.   (Tolu )

Mä tykkään ja lapset on tahtoneet pestä astioita, vaikka ne onkin olleet likasia!

Meillä kun tulee puurokattila joka päivä pesuun... (mun mansikka-emali kattilaa, kun ei saa pestä koneessa..)  ja mä oon niin hyvä polttamaan puuron aina pohjaan.. vaikkakin nyt ollu niiiin hyvä kattila ettei se pohjaan pala kovinkaan helposti! :)Lisäks oon nyt tässä testaillessani tehny muitakin kokeita Tolulla.

* Kinkkukiusaus roiskii aina reunoille. Lasi-astiassa palanutta perunaa ja kermaa.. Eikä Tolulla tarttenu kuin pikkusen pyöräyttää niin ne lähti irti.. olin ihmeissäni.

* Riisipuuro, reunoille jää aina maitoroiskeet.. Näitä liotin hetken vedessä ja tilkassa pesuainetta.. ja nekin lähti harjaa pyöräyttämällä..

*  Kaakao jätettiin kuivumaan mukiin, sekin huuhdeltiin ja pestiin tolulla, lähti kyllä, vaikkakin hiukan joutu tekemään enemmän työtä harjalla ja tiskiaineella.... (...vanhalla aineella joutu kyllä tekee työtä vieläkin enemmän.)

* kahvipannu, johon oli "jääny" aamukahvitilkka lähti puhtaaksi  ja kiiltäväksi.

* Pyyhin myös rosteri koneet ja niihin ei jääny raitoja, kiva!

* Pöydälle kuivuneet ruokaroiskeet lähti helposti pyyhkimällä pois (näitähän meillä tulee aika paljon viiden alle 3v + 2 koululaisen kanssa... )

 * Kuvat ei nyt ehkä niin herkullisilta näytä, että ei kannata niitä ny liikaa tuijottaa.. :D
Tärkeintä varmaan oli kiva kokeilu testailla uutta ja vanhaa tuotetta vierekkäin ja huomata erot selvästi käytännössä..I like it!
Suosittelen!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: