sunnuntai 12. lokakuuta 2014

Kirjahyllyllä: 4 & 5


Edellisellä viikolla luettavana oli

Muumit Maalla ja rannalla.


Nämä oli jokseenkin liian pitkiä satuja, koska neitokaiset nukahti ennen kuin päästiin edes puoleen väliin. Hauskoja satuja silti olivat, sillä näissä oli aika paljon uusia hahmoja tv:ssä nähtyihin muumi-jaksoihin verrattuna..

 

Viime viikolla luettiin syksyisiä kirjoja..
Ollaan tehty retkiä metsään ja näissä kirjoissa oli paljon siihen liittyvää juttua ja kuvia, joita sitten käytiin lastenkin kanssa läpi sekä ennen että retken jälkeen.. Yhdessä ja yksinään.. Tutkien ja kysellen. Metsässä katsellen, kuvaten ja kotona sitten kuvista tutkien..Metsäkirja on mahtava kirja, koska siinä on kaikki mahdollinen.
Sienet, eläimet, linnut, puut, marjat, puiden lehdet, sammalet...
Siellä on myös satuja ja tarinoita luonnosta.

 

Titi-Nalle oli jännä ja sitä piti mennä piiloon peiton alle
Ullakolla kun oli syksyn kummitus..


Nalle Puhia parikin kipaletta..

Puolen hehtaarin metsän Taitonäytös oli hauska kirja siitä miten aina ei tartte olla samaa mieltä, eikä kaikki voi olla aina ekoja. Yhdessä tehden ja toiset huomioon ottaen voi saada aikaan jotain kaunista.  Tässä puolen hehtaarin metsän ystävykset järjestävät taitonäytöksen niin että jokainen sai näyttää erityistaitonsa muille.


Ruun luontoretkeä ei päästy montaakaan sivua eteenpäin kun sakki jo olikin unten mailla. Päivä on Ruulle tylsä, mutta mitä kivaa voikaan keksiä kun lähtee ystävien kanssa retkelle? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: