maanantai 8. joulukuuta 2014

8. luukku

...koska olen tänään istunut lähes paikoillani kuumepotilaan maatessa sylissäni ei olla tänään kalenteria tehty....
Niin kerrotaanpas meiän minilomasta tai pako arjesta reissusta..
Käväistiin Tampereella.

Oltiin Tornihotellissa yötä,
mutta toista kertaa minua, eikä ketään meiän "väestä" saa sinne uudestaan!Ensinnäkin mies jonotti 35 minuuttia päästäkseen respaan, asiointi kesti ainakin 40 minuuttia ja aulasta huoneeseen pääsy kesti lähes puoli tuntia! MELKEIN 2h, ennen kuin pääsit huoneeseen!?! Mitä V**?!??! Huone oli maksettu valmiiksi, valittu se "kalliimpi" yöpyminen eli korkeammat kerrokset ja meiät meinattiin laittaa kerrokseen 8... TÄH? "Hotelli on aivan täysi!"
No sitten kun pyöriteltiin silmiä et johan on paskaa palvelua ni alkoikin löytymään tyhjiä huoneita vähän joka kerroksesta...  Päästiin 20-kerrokseen.Hissit on KOKO AJAN tukossa ja täynnä kumpaankin suuntaan ja 20 kerroksesta ei kauheesti tee  mieli kävellä alas.. Anoppi ja appi oli kerroksessa 3, joten "rampattiin" väliä kyllä jonkun verran. Kirppu jäi sinne yöksi ja käytiin hänet aamulla hakemassa aamupalalle mennessä..


 

Aamupalalle JONOTETTIIN reilu puoli tuntia 2v:n kanssa, meinasivat laittaa meiän pöytään, joka oli täysin eri huoneessa kuin missä ruoat oli. Yhtäkään syöttötuolia ei tietenkään ollut.. Saati muutenkaan lapsia mitenkään huomoitu koko hotellissa! Pöytiin ohjattiin, jotta vältytään likaiselta pöydältä.. JUUPA JUUH, hiukan oli hidasta kun yksi vei pöytiin ja toiset oottaa jonossa vuoroaan.. Ei ihan nyt nappiin mennyt.. Silmiini osui teksti: aamupala 19e muilta kuin hotellin asiakkailta... Jestas! Ei se nyt mitään gurmettia ollut!! Ei edes coctailpiirakoita! Pekoni tosin oli rapeaa, eikä roikkuvan löysää lerpuketta. Kahvi kaadettiin suoraan kuppeihin ja kun olit ruoan saanu haettua, kahvi olikin jo kylmää, ah ihanaa! Kun päästiin pois aamupalalta ni jono oli lähemmäs 2-300m..


 Yksi tarjoilija siinä alkoi sitten avautumaan, että on niin rankkaa tällänen ryysis. Kahvi ei kerkeä tippumaan, ruoat loppuu ja pöytiä ei kerkeä siivoomaan.  Eilenkin ollut yli 680 aamupalalla ja ekaa kertaa kuulemma niin paljon väkeä! Tänään (siis sunnuntaina) kuulemma vielä enemmän tulossa.. Eli täyttä vissiin on, mutta mitä se mulle sitä alkaa marisemaan.


En oo ikinä saanu nuin kauheaa palvelua tai ollu niin järkyttynyt laadusta kuin mitä tuon yhden yön.. Jos tää on jotain mahtavaa ja hittiä, ni en ymmärrä.. En todellakaan ymmärrä.. Seinät oli raakoja betoneja, joissa oli ruskeita läikkiä, kuin siihen olisi sitä itseään heitetty.. Suihku oli pieni koppi, jossa oli pyyhekoukut niin että pyyhe oli märkänä ennen kuin ite olit valmis. Mustaa ja pimeää, karua ja ahistavaa. Vessassa kaikui niin et varmasti tiesit mitä toinen siellä tekee! TAI mitä naapurissa tehdään..

Ei helkutti, tää on kyllä niin pohjanoteeraus että ihan hävettää tunnustaa omistavansa hotellivirkailijan paperit..! HUHHUH!


Nähtiin kuitenkin ilotulitteet ikkunan kautta porraskäytävällä (yläterassille ei ollut mitään asiaa lasten kanssa, kun ei päästy edes hissistä ulos, väkeä oli niin paljon!) Ihan outoa koko touhu siellä muutenkin. Käytiin juomassa päiväkahvit meiän huoneessa "väen" kanssa, meitähän oli vain 13, joten saatiin kyllä kiitettävästi katseita kun siivoojat ja virkailijat meiän menoa katteli.. Ehkä vähän tuhmaa, mutta parhain hetki taisi olla tuo linnan juhlien alku, ahtautuneena yhteen huoneeseen ja kahvit ihan rauhassa..

Isommat lähti sitten tädin luokse yöksi toisen tädin ja sedän kanssa. Me käytettiin Kirppu kylvyssä ja yritettiin nukuttaa häntä anopin huoneessa. Loppu yö oltiinkin sit kahdestaan, nauttien hiljaisuudesta ja pientä purtavaa, ihan kaksin, rauhassa, lepuuttaen korvia ja keräten voimia ja ennen kaikkea akkuja ladaten.. En tiiä riittikö se, mutta helpotti ensi hätään... Ootan perjantaita ku kuuta nousevaa, jotta saan heittää kannat kattoon ja laittaa joulun kokonaan paikoilleen ja nauttia omasta perheestä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: