maanantai 1. joulukuuta 2014

1. Luukku

Joulukuu on täällä!
Ensimmäinen luukku on aukastu ja vipinää riittää!


Tehtiin lumiukoista letka.


Lumiukko on tällä kertaa hempeän vaaleanpunainen. Maalattiin jalka värillä ja lapsi itse painoi sen paperiin. Hienosti meni, joskin hiukan piti olla apuna, että kaikki varpaatkin saatiin painumaan kiinni paperiin. Ukot kuivu ulkoulun ajan, jonka jälkeen painettiin wc-rulla muotilla sininen hattu ja kynän päällä napit. Kun nämä oli kuivanut tökittiin liimaa hatun reunaan ja lisättiin kimalletta. Autoin pikkusen silmien ja suun painamisessa ja piirsin porkkananenän.
 * * * * *


Tehtiin Jouluisia kuusia jo viime viikolla, mutta niistä en ole kerennyt kuvaa laittamaan, joten lisään sen nyt tähän samaan..


Ensin painettiin käden kuvia paperille, pienetkin paino hienosti kuusen lähes itsenäisesti.. Hiukan kyllä ohjasin näyttämällä mihin käden voisi painaa, koska tuo vihreä maali oli sen verran kivaa kädessä että se olisi ollut jossain ihan muualla ku paperissa jos en olisi hiukan kädestä kiinni pitäny ja toisella kädellä näyttänyt missä se paperi on, johon käsi pitäisi painaa..
Kun kuvat oli kuivuneet lapset tökki liimaa pitkin kuusen oksia, jonne sitten kaadoin kimalleetta (lapsi itse valitsi värin). Lopuksi vielä tähti kuusen latvaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: