maanantai 22. joulukuuta 2014

22 Luukku

Koti on siisti.. Hommat on hanskassa... Ei kiirettä, ei ressiä.. Joulufiilis on katossa, parasta on kiireetön Joulu perheen kesken.. Mäkin oon saanu ajatuksiani kasaan sen verran että se pojan leikkaus ei ole enää shokki vaan positiivista, toivon hippunen siitä, että saadaan selätettyä tämä jatkuva kipu ja arvaamattomuus.. Nyt on hyvä olla!

Tänään kuvattiin isomman likan kanssa kukkia.. 
Joulun kukkia...

Meillä kukkii kyllä jouluna kaikkein parhaiten kukat..
Ehkä tämä johtuu siitä, että kaikki tuo mulle kukkia, joiden tarkoituskin on "kuolla" heti pyhien jälkeen.. :D En ole viherpeukalo, muutama idioottivarma viherkasvi löytyy ja pääsiäiskaktuksen oon saanut kukkimaan useasti oston jälkeenkin. Nytkin se kukki viime viikolla, tosin vain pienin kukin ja ihan pienen hetken aikaa (kun yksi pieni taapero oli sitä mieltä että ne kukat pitää saada kattilaan ja tehdä niistä ruokaa vauvalle..)
Kuiteskin... mä tykkään joulukukista. eikä tällä kertaa kaikki ostaneet samanlaisia vaan sain erilaisia..  Hyasintit ja punainen joulutähti on anopilta. Kuvista jäi pois pieni ruukku, jossa on kolme hyasintin nuppua (sain sen hoitotytöltä), mutta kukat ei vaan oo vielä auenneet..
Loput oon ostanu ite.. (leikkokukat (pun/valko), valkoinen joulutähti kimalteella ja 2-värinen amaryllis..)

Otettiin tänään perheen kesken oikein rauhallisesti ja nauttien!
Pestiin palju ja ulkoiltiin koko aamupäivä.
Keli on aivan ihana. -5 astetta ja niin ihanan kirkasta. Lunta on juuri sopivasti ja nyt on oikeasti sellainen joulumainen jännitys ilmassa, jopa lapsilla.. Odotellaan huomisia vieraita ihan hätähousuina ja ei oikein osaa keskittyä mihinkään..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: