maanantai 10. joulukuuta 2012

Mammatee

Mammatee sisältää luonnonyrttejä, joita on käytetty jo vuosisatoja vanhan kansanperinteen mukaan imetyksen aikaisiin tarpeisiin. Yrtit ovat tuotteessa kuivattuna ja sopivasti leikattuna seoksena. Yrttejä ei ole uutettu eikä jauhettu hienoksi jauheeksi, jotta niiden sisältämät tehoaineet ja eteeriset öljyt säilyisivät mahdollisimman hyvin.

Teessä on anista, fenkolia, kuminaa ja nokkosta.

Myyjä suositteli juomaan ainakin pari kupillista päivässä, mutta pelkkä tee ei maidontuotantoa lisää, vaan siihen tarvitaan myös terveellinen ja monipuolinen ruokavalio. Lisäksi juoda pitää muutakin (VETTÄ) ja paljon. Hyvä tapa on ottaa iso vesi/tee muki ja kannu viereen joka kerta kun vauva aloittaa imemisen, samalla juot itse, siitä tulee pikku hiljaa tapa ja maidontulo pysyy vakaana.

Minulla on siis pelko, ettei imetys tule onnistumaan sektion jälkeen. Ensimmäisellä kerralla maito ei kunnolla edes noussut ja siitä sitten ressi lopetti sen vähäisenkin mitä saatiin vauvalle.. En kuitenkaan aio ressata tai potea huonoa omaatuntoa, mikäli imetys ei jostain syystä sitten kuitenkaan taaskaan onnistu. Esikoinen on kasvanu oikein hyvin, vaikka onkin ruokittu korvikkeella..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: