tiistai 4. joulukuuta 2012

Neuvola

Neuvola oli jo 30.11, mut oon ollu niin nuhassa, ettei oo jaksanu kirjotella tänne kuulumisia.

Kurkkukipu ja nuha iskivät tänne viime torstaina, just ku pakkaset ja pureva tuuli tuli maisemiin..
Kuumetta ei oo ollut, paitsi tänä aamuna se oli kiivennyt jopa 39 asteen tietämille (mikä minulla tarkoittaa sitä, että pää on pumpulia ja olo todella heikko.. Normilämpö kun on tuolla 35 ja allekin..)

Tällä kertaa käynti oli ihan perustoiminen.
Ei mitään yllättävää, eikä mitään kummallisempaa ollut.

Kaikki on hyvin ja menee hyvin. Suluissa ed. käynnin (32+0) tulokset

Paino  + 700g/vko!! (tästä ei ees tullu kotkotusta.. :) )

Pissa -- (--)
RR 134/82 (127/76)
Hemppaa ei otettu (viimeksi hyvä 123)
sf 28 (26)
perätila (pt)
sykkeet +145 (+145)
Liikkeet ++ (++)
Turvotus - (-)

Kyseli mielipiteitä ja ajatuksia imettämisestä ja siitä miten edellisten kanssa on menny. Ekan kanssahan ei imetys onnistunut, johon osasyy oli sektio ja sitten kun ei vaan toiminu niin oma ressi tyrehdytti lopunkin maidontuotannosta.. Toisen kanssa mentiin 7kk.. Joten nyt mennään sillä linjalla, että kokeillaan, yritetään ja mitään huonoa omaatuntoa en aio tämänkään kanssa kärsiä siitä, mikäli ei onnistu. Oon avoimin mielin ja yritetään ja kattotaan mihin se sitten riittää (oon ajatellu et pitäs koittaa noita poppaskonsteja maidontuotantoon liittyen jo etukäteen et josko sais hanat auki jo etukäteen niin ehkä se auttais sit palautumaan sektion jälkeen..?? Tiedä sitten..)

Pikkuinen viihtyy perätilassa, tuntee ja puskee päätään rintalastaa vasten ja koittaa päästä siitä vieläkin ylemmäs. Oma olo on ahdistunut, koska istuminen on tuskaa, happi loppuu ja seisominen käy selän päälle. Öisin nukkuminen alkaa myös olla tuskaista, kun hyvää asentoa ei meinaa millään löytyä. Neukka-täti sano et jos hän tästä hiukan kääntäis niin tää vois vaikka kääntyä, eli on aivan täysin liikuteltavissa vielä ja liikkuukin isolla alueella vielä. Potkii joka suunnassa ja pyörii kyljestä kyljeen, ylös ja alas.. Olisi lähettänyt mut äitipolille, mut mulla on se pelkopolikäynti ens viikolla niin ei sit viitsiny laittaa toista käyntiä, kun he siellä sitten päättää et mitä tehdään. Tuskin kääntämään alkavat, kun edessä on muutenkin sektio, niin ei kuulemma siinä oo väliä miten päin sieltä tullaan..

SF-mitta on löytänyt oman uomansa, se on laskenu tuonne alakäyrien hiukan alapuolelle, mutta kasvaa kuitenkin, ettei syytä huoleen ole. Mittaan vaikuttaa se, että toinen on perätilassa ja tuossakin mittausvaiheessa kaveri pyöri melkein ympyrää ja sen mukaan mittakin sit vaihteli 24-28, riippuen siis ihan täysin vauvan paikasta..

Painoa oli tullu parissa viikossa 1.5 kg, muttei tullut mitään kotkotuksia. Sanoi vain, että tässä loppuvaiheessa vauva yleensä ottaa loppuspurtin ja kerryttää painoaan reippaastikin. Pitää vain koittaa pitää herkkuja pois, ettei ihan kauheita kiloja tuu tässä viimesen kk aikana. Onneksi ei kuitenkaan olla vielä niissä + 20 kiloissa, mitä toisten kanssa, joten hyvillä mielin oon, vaikka paino nouseekin. Ruokahalu on valtava. Koko ajan on nälkä ja tekee mieli vaikka mitä. Sit syö pari annosta ja on ihan ähky niin on pakko vielä ottaa lisää ja syödä kolmaskin annos, väkisin.. Huoh, kun ei osaa lopettaa ajoissa..

Supistuksia on alkanut tulemaan, mitään suurta ja kivuliasta en oo vielä kokenut, hyvä niin, mutta muuten pitää ottaa aika iisisti, sillä kovin helposti noita tulee ku vähän jotain rehkii.. Neukka-täti ei ollu huolissaan, eikä syytä tutkimuksiin kuulemma ole, ku ei oo kipeitä olleet, joten mennään siinä toivossa, että kaikki on edelleen kiinni alhaalla ja tää malttais olla vielä kuukauden mukana matkassa..


Kuukauden päästä meillä saattaa hyvinkin olla jo nyytti sylissä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: