keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Testissä..

Sain testattavaksi  jo viime kuun puolella fb:n kautta

Herbinan kaksi uutuus tuotetta!Fresh luomuruusu -puhdistusvaahto:
Vaahto on ihanan pehmeää ja tuoksu raikkaan puhdas, mutta mieto! Poistaa meikin paremmin kuin hyvin. Kokeilin kolmen eri ripsivärin poistamiseen ja kaikki lähti kerta käsittelyllä ja ilman mustia silmän alusia.. Käytön jälkeen iho tuntuu puhtaalta ja raikkaalta. Sopii kaikille ihotyypeille. Lisäksi vaahdossa on mukana kostauttavia aiheita, luomuruusuvettä (josta mieto ja hyvä tuoksu tulee!) sekä muita ihoa rauhoittavia ja hoitavia aihesosia. Dermatologisesti testattu.
 
Fresh luomuruusu -kasvovesi:
Raikkaan tuoksuinen ja viimeistelee kasvojen puhdistuksen. 
Ruusuveden hoitavat ainesosat rauhoittavat, tasapainottavat ja kosteuttavat ihoa. Alkoholiton ja dermatologisesti testattu.
Olen ollut erittäin tyytyväinen. Punoittava, kuiva ja raskauden jäljiltä sekaisin oleva ihoni on huomattavasti freesimpi, kirkkaampi, ravitumpi ja tasapainoisempi. Parhain ominaisuus on ehdottomasti ollut meikinpoisto. Ennen tätä mulla oli meikinpoistoaine (tarkoitettu vedenpitävän silmämeikin poistoon, EI toiminu! ), mutten ole tämän jälkeen sitä käyttäny kertaakaan. Voisin vielä tehdä kuvien kanssa vertailu testin sillä ja tällä aineella.. Ero on huomattava..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: