sunnuntai 12. toukokuuta 2013

TUPLAJUHLATMulla oli perjantaina synttärit, joita juhlittiin eilen lauantaina perheen kera tehden vähän pihatöitä, syötiin hyvin, kahviteltiin ja katottiin lätkää..

Vuosi sitten testi näytti plussaa, tässä tämän päivän tulos <3


Tänään juhlittiin sitten äitienpäivää.Mun aamu alko jo neljän jälkeen kun pienin päätti et nyt on aamu. Oltiin siinä sitten pari tuntii hereillä ja kömmin sit tytön kanssa peiton alle.. Mies tuusas jotain omia hommia ja isommat lapset karkas pihalle.. Miehestä ei ollu kahvin keittäjäksi/aamupalan tekijäksi, kun ei se pysty kantamaan sauvojen kanssa mitään ja jostain syystä se ei ees yrittäny :( Poika oli tehnyt leivän valmiiksi ja tyttö laittanu suklaakakkua esille, lisäksi kortit tuottiin jossain vaiheessa pusujen kera kainaloon..

Ite heräsin 10.15 ja sit iskikin paniikki: tytön harkat on 45min päästä, kävelyyn meneen n. 30 min ja pienin on vielä syöttämättä! Huoh, kerettiin kuitenkin ajoissa..

Nyt kotona.. söin jo jätksiä ja keitin kahvit itselleni, lasten juostessa pihalla ja miehen syöttäessä vauvaa.. Kohta maistan jälleen palan ihanaaaaaa Leilan Lemmenpaloista!

Ei ihan menny putkeen tämä äitienpäivä, mut onneksi eilen oli mukava päivä, niin se kompensoi..


Joka kerran on äidiksi syntynyt,
hän äiti on kaikkien lasten,
ja kaikkia maailman lapsia
hän on painanut rintaansa vasten,

ja maailman lasten itkua
hän on korvissaan alkanut kuulla,
sillä maailman lapset puhuvat
hänen omien lastensa suulla.


Aurinkoista äitienpäivää kaikille äideille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: