sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Veet


Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Mitä buzzadorina olo on?
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi
Veet tuotteet vihdoin tulivat..

*Saa nauraa, mut ei oo pakko hei...*
 

Hakukin kesti hetken, sillä toimitus on tyhmästi R-kioskille, jota täällä "tuppukylässä" ei ole, vaan lähin on n. 15 km päässä! En sinne sitten kävellen viitsinyt lähteä. (on tuo liikkuminen muutenkin toisten kyytien varassa..)

Osaan monesti tehdä asiat ihan hyvin ja kaikki menee ihan putkeen, mutta joskus sitten taas mikään ei toimi niin ku ohjeessa luvataan.. Olin nukkunut hyvät yöunet ja häiriötekijät oli eliminoitu! Oma rauha ja hetki tuntea itsensä jälleen naiseksi.. Niin kuvittelin..

No mutta tuotteisiin.
 Veet face precision wax & care

Lupasi oikein hyvää. Lämmitä punaista päätä 1 min kuumassa vedessä,  levitä kulmille ja vedä karvat pois.. Kuulostaa helpolta.. Tunsin tässä vaiheessa vielä olevani kärryillä ja kaiken menevän helpolla. Olin niin väärässä!

Kaiken kaikkiaan pidein putkiloa yli 5 min kiehuvassa vedessä ennen kuin se oli niin levittyvää ettei se jääny tönkkö-kökkönä yhteen paikkaan vaan levitty sinne minne halusin sen. Kun iskin päälle sen karvanpoistolapun nyppäsin sitten heti tai 5 min päästä siihen ei jääny yhtään karvaa! (koitin nypätä nopeasti ja joka suuntaan, mutta lopputulos oli aina sama: tyhjä lappunen..) Kulmat oli kyllä tässä vaiheessa jo kirkkaan punaiset ja hellänä. Kulmakarvat sain "siisteiksi" noin 20-30 kerran jälkeen...  Voisiko toinen kerta olla helpompi??


Veet easy wax

Tämä se kuulosti oikein luksustuotteelta, joka jokaisen naisen tulisi omistaa. EI enää karvanpoistoja toisten silmien alla.. Juuh (tai sitten ei..) Luin ohjeen monta kertaa ennen kuin uskalsin lähteä kokeilemaan (kulmakarvojen jälkeen tämä kuulosti helpommalta hommalta.)

Pistin laitteen pistorasiaan ja odotin 20 min. Mitään ei tapahtunut. Odotin vielä 10 min, eikä edelleenkään laitteesta tullut  yhtään mitään (rullasin paperin päällä joka ilmansuuntaan, ylös-alas ja nurinpäin).. Vielä 10 min odotusta ja aloin jo miettimään et onhan mulla kaikki piuhat ja osat paikoillaan: kokeilen ja laitteesta tulee venyvää, paksua vaaleanpunaista möhnää, jota en kyllä koipeeni laita! Odotin jälleen 10 min ja mieskin kävi kattomassa mitä kiroan kylppärissä.. (Ohjeen mukaanhan odotus aika on n.20 min.. Odotin 50 min ja silti oli tuskaa saada aine ulos..)

Nyt sitten sain laitteesta mönjää joka kovalla painalluksella tuli ulos laitteesta, vieritin sitä koipeeni, karvanpoistolappu päälle ja veto.. "piip", lappu lähti oikeen nätisti irti, vaha ja karvat edelleen tiukasti kiinni koivessa.. Yritin uudelleen, kolmannella kerralla sain noin puolet karvoista irti.. (laite on koko ajan kiinni pistorasiassa, joten luulis sen löystyvän jossain vaiheessa... mutta ei.. Edelleen tahmeaa kuin hunaja, venyy ja paukkuu.. )  No pistelin sitä koipiini ja niissä oli sellanen viidakko (raskausaikana/talvella ei oo koivet höylää nähneetkään) että työsarkaa oli kiitettävästi.. Pari tuntia meni ja noin 80% karvoista lähti. Se riitti!


Mutta miten kummassa sen vahan saa pois koivista?? Pesin lähes tulikuumalla vedellä, saippualla ja karkealla sienellä ja vielä 2 pesukerran jälkeenkin löytyy pinkkiä vahaa koivista, ihanaa!


Hyvä puoli on se, että vieläkään ei ole sänkeä kasvanut, joten tulos on huomattavasti parempi ja pitkäkestoisempi kuin höylätessä.. Hienoa!

Joskus sitä tuntee itsensä niin höhläksi, että piti vielä jälkikäteen lukea ohjetta että minkä siinä tein oikein väärin. Aion kokeilla ehdottomasti uudelleen ja toivon, että tämä eka kerta oli vain aloittelijan huonoa tuuria! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: