tiistai 5. marraskuuta 2013

Neulojien ja kankaiden yöt


Nää on mun pakoa arjesta!
Kun on ihania lankoja voi ajatukset suunnata hetkeksi muualle.
Sitä voi tehdä missä vaan, milloin vaan. 

Kun ihanat kankaat huutelee niin silloin on lapsillakin pakko olla puuttetta jostakin vaatteesta.
Yleensä puutteet on 6v tytöllä, jolle on vielä helppo tehdä vaatteita, vaikka sekin käy koko ajan vaikeemmaksi ja omatahto alkaa olla kova. Kaikki kankaat ei enää kelpaa!
Pienimmälle voi tehdä mitä vaan, mistä vaan, sillä ei vielä ole sanavaltaa ;)

Pojan kanssa olen jo luovuttanut.
Enää minun ostamat vaatteet ei kelpaa, kankaista puhumattakaan.
Nyt kuulemma kelpais ruskeasta velourista tehdyt  housut, mutta ei varmaan enää ens vuonna. 
Kankaita en uskaltanu ostaa montaa versiota, koska luultavasti ne ei olis kelvanneet..
Enkä oikeestaan törmännyt mihinkään sellaiseen, joka olisi ollut pojan näköinen..
Hän itse kun pyysi pääkalloja, enkä sellaisia mistään löytänyt.. 

...Pakoilen arkea ;)
.. eikö tää olekin ihan hyvä syy siihen..?Kankaiden yöstä sain saaliiksi ihania lankoja! Nyt on hetkeksi taas hommaa.. :)

Tinttamarelli
Tinttamarellista käteen tarttu Tove-lankaa neljässä värissä. Lisäksi yksi tilaamani lanka (fuksian väristä alpakkaa! lurps..) oli loppunut, joten jouduin muuttelee tilausta. Tilalle otin mustaa alpakkaa. Tästä paketista moni lähtee pukinkonttia täyttämään, kunhan saan ne valmiiksi.. Tätä jouduin odottamaan 2 viikkoa, jouduin tekee muutoksia tilaukseen, hyvin toimi palvelu siltikin.

 Puhde-Puoti
Ostin Puhde-Puodista ekologista Suomalaisten luomulampaiden villalankaa. Valkoisia, vaaleita, ihanan puhtaita värejä! Puhde-villalankaa ja sarastus-lankaa sukkiin. Sekä kanadalaista Hamppulankaa tiskirätteihin/siivousliinoihin.  Toimitus oli nopea!

Neuleunelmia
Neuleunelmista nappasin tarjouksessa olleet Regia-lankoja. Mielestäni aivan ihanat värit sain. Valinnnan vaikeus iski ja olisin varmaan ottanu enemmänkin, mutta alko tulla jo sit kiire päästä kassalle että sai tarjoustuotteet ennen ku määräaika loppui.. :) Musta-lila-lanka on kyl omiin sukkiini varattu! Välillä pitää ajatella itseäkin ;)  Mukana oli yllätyksenä tuo neulepuikkojen mitta, ihanaa, sellaista mulla ei olekaan! Todella nopea toimitus!

Kestovaippakauppa, on vakkari paikkani, kun etin ihania kankaita. Tälläkään kertaa se ei pettänyt. 
Mukaan lähti ihan perus vaaleanpunainen trikoo ja paksumpi, hiukan collarimainen joustava pinkki kangas. Lisäksi ihanat kuviotrikoot: Liloja pöllöjä, ruskeaa kirahvia, baby eleffanttia ja kirkkaan pinkkiä muffinssia. Helppo ja nopea toimitus.

Viljamin Puoti Uusi tuttavuus, mutta aivan ihania kankaita! Täältä lähti matkaan tarjouksen innoittamana (osta vadelmapeltoa, saat puudeleita saman määrän.) Pinkkiä vadelmapeltoa ja ihanan vihreää puudelia trikoina. Tyttö ihastui tuohon puudelikankaaseen. Mukana oli nuo ihanat panda ja - näätä valepuvussa- napit, saas nähdä mihin nämä tiensä löytävät.  Nopea toimitus!

Nappinja Ihan jo ihanan nimen takia oli pakko käydä tutkimassa tuotteita ja mukaan lähti tarjouksen innoittamana ihanan pehmeää velouria lasten housuihin. Mukaan tuli resorit! Väreinä on tumman ruskea ja violetti. Saman sävyiset resorit (vaikka kuva vääristääkin värejä!)


Osasta on jo leikattu "vaatteita" ja tuolla ne odottaa ompelua. 
Ai että kun sais pari tuntii päivään lisää niin kerkeis tekemään ne loppuun..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: