keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Ompelua..

Pikaisesti muutaman ompelukset oli pakko tehdä alta pois..

Olisi niin paljon hommia tekemättöminä,  mutta miten vaan taas tuntuu siltä ettei aika ole yhtään ylimääräistä. Kaikki aika töissä menee töiden tekoon ja ylimääräistäkin siihen tuhraantuu.. Päivät on tosi pitkät ja aikaa näille "rentoutumiskeinoille" joutuu etsimään iltamyöhäseltä kun lapset nukkuu, vaikka itselläkin on silloin silmät jo ihan ristissä ja taju kankaalla. Näitäkin töitä myöhemmin tarkastellessani huomasin, että liinan reuna heitti melkein 5 cm leveyssuunnassaan, miten kummassa olen onnistunut leikkaamaan suoran kankaan täysin vinoon.. No silmiä voi toki syyttää, ne ei oo tainnu olla ihan virkeimmillään ja huomata tätä pientä kauneusvirhettä.. Otin sitten vain saumurin ja surautin toista reunaa kapeammaksi.. Ja taas kelpaa leikkeihin. Onneksi nämä oli vain lapsille, ei kuulemma olisi vinonakaan haitannu leikeissä..
Kirpulle muutamat pöksyt, ku housuvarasto meinasi näyttää tyhjältä
Ja lasten kotileikkeihin pari pöytäliinaa, "tabletit" ja servettejä..vielä olisi iso kasa leikattuja juttuja ompelua oottamassa, mutta aika... missä olet..??
Ensi viikko onkin lomaa, josko silloin saisi aikaan jotain ylimääräistä.. :) Ainakin aikaa voisi löytyä paremmin kun isommat lapsetkin on suunnitelleet loman jo täyteen menoa ja yökyläilyjä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: