maanantai 14. heinäkuuta 2014

Puuhamaa

Tehtiin tänä vuonna reissu Puuhamaahan

Täytyy kyllä sanoa, että oli varmasti tämän kesän parhain reissu!
Kaikki tykkäs, jokaiselle löyty jotain ja koko päivähän siellä vierähti.
Lähdettiin kotoa ennen seiskaa ajelemaan, silloin mittari näytti juuri ja juuri 10 astetta. Onneksi se ajellessa alkoi pikku hiljaa nousemaan kymmenen paremmalle puolelle ja Puuhamaahan päästyämme kympin aikoihin mittarissa oli jo reippaasti yli 20 astetta.


Meillä oli mukana omat eväät, joten kun nälkä yllätti niin pistettiin piknikpöytä koreaksi. Ruoat oli säilyneet kylminä kylmärepussa koko päivän, makkarat oli melko jäisiä vielä aamulla kun ne kassiin sullottiin, kylmäkallet tosin oli jo sulanut.  Päivä oli todella lämmin ja paahtavan kuuma aurinko porotti lähes pilvettömältä taivaalta koko aamupäivän..


Autot oli pikku neidin mielestä kaikkein kivoin juttu. Golf-autoista ei olis suostunut lähtemään pois millään. Samoin vedessä pörräävä leppäkerttu oli ihan huippu. Kirppu suuttui isälleen kun isi ei antanutkaan koko aikaa ohjata..

Trampoissa oli todella hauska hyppiä, kun niihin pääse suoraan nurtsilta juoksemaan ja isot ilmatyynyt olisi olleet mukavia isommille, mutta polttavan kuumia hyppiä, kun aurinko oli ne lämmittänyt todella kuumiksi!

Isoin tykkäs vesiliukumäestä, jossa laskettiin kumiveneellä.. Kolmipäällä kukaan ei kastunut, mutta kun sankari meni yksin, oli jätkä kuin uitettu koira.. Hauskaa kuitenkin tuntui olevan.. Onneksi aurinko kuivasi nopeasti!


Käytiin jos jonkinmoisessa härvelissä, mutta kun kaikkia piti polkea, jotta ne liikkuivat eteenpäin oli se tällä helteellä aivan tuskasen kuumaa puuhaa. Tuo iso suuri ruskea Puuha-Nalle oli kyllä todella pelottava, se piti ohittaa kädet naaman edessä.. ;)


Lopulta sitten isommat lähti isän kanssa uimaan altaisiin ja minä suuntasin pikku Kirpun kanssa rannalle vähän läträämään (neiti oli jo niin väsy että joka asia harmitti, mutta nukkumaan ei tietenkään voinut mennä kesken kaiken huvin ja hauskanpidon..) Kuitenkin tykkäsi läträtä hetken aikaa ja tuijotella ihan liki tulevia sorsia poikasineen..  Lempi puuhaa tuntuu olevan nuo nipsujen kiinni laitto. Tätä tehtiin ees-taas ainakin 30 kertaa, kulupahan aika nopeemmin.. :)


Suuntasimme täältä auton nokan kohti Helsinkiä..  Siittä sitten erikseen huomenna..
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: