sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kirjahyllyllä 3

Kirjahyllyä on taas raivattu ja uusi kirja luettu loppuunkin.
Tää kirja sopi tähän loppu viikkoon kuin nenä päähän..
 Aivan ihana kirja on tämä Nalle Puhin tarinalipas..  Ollaan luettu tätä monesti myös omien kanssa.

Ensimmäinen satu oli tarina nimeltä "sateinen päivä", joka sopi meiän päivään kuin nenä päähän. Vettä-räntää-lunta satoi tuona päivänä vaakatasossa ja oli muutenkin märkä päivä.

Sitten leivottiin leipää välipalalle, Nalle Puh, Nasu ja Ruu yrittivät leipoa kengun ohjeiden mukaan hunajakakkua, joka ei ihan menny putkeen...

Kania kiukuttaa- satu päivänä hoidossa oli viisi pientä, joista jokainen "kiukkus" jostakin päivän aikana.. Meinas jo hoitajaakin vähän kiukuttaa, mutta onneksi kaikki nukkui kuitenkin hyvin ja hoitaja sai pienen tauon päikkäriaikana..

Lopuksi sitten Ruu meinas, ettei nuku ollenkaan päiväunia.. samoin meinasi hoitolapset, ei kuulemma väsytä, eikä olisi tarttenu mennä unille ollenkaan.. Pitkän nukutuksen päätteeksi kumpikin lopulta sitten nukkui.. Herättiin sitten kyllä väsyneinä ja väärällä jalalla, kun piti herätellä kesken (hakija tuli aikasemmin kuin yleensä) ja piti ihan hoitajallekki näyttää känkkäränkkä, jota ei oikeesti monesti ole näkynyt!Nää Nalle Puhit on vaan mun ikisuosikkeja! Voisin aina lukee näitä, jollei muksut pyytäisi muita. Näissä on jotain niin sympaattista ja herkkää.. Samalla niin ihanat kuvat ja saduissa ei koskaan ole mitään "liian jännää"... Ihana pieni satukirja!! Ensi viikolla uudet sadut ja uudet kujeet..


Viime viikon satukirja täällä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: