maanantai 8. syyskuuta 2014

Syksy ja villasukat

Syksy on tullut..

Omiin koipiin on kaivettu villasukat jo aikapäivää sitten.. Hoitolasten kanssa testailtiin sukkia villasukkapäivänä 1.9, hoidossa.. Ne jalassa kuunneltiin satuja, mutta leikkeihin siirtyessä ne otettiin pois. On liian liukkaat ympäri juoksemiseen..

Sitten aloin miettimään että tartteis tehdä jotain noille parittomille muksujen sukille..
(Miten oikeesti uudet sukat voi hävitä matkalla pesukone-pyykkinaru? Tai oikeastaan aina katoaa vain se toinen sukka..? En vaan käsitä.. ) Niitä kertyy todella paljon enkä ymmärrä miksi pesukone niitä popsii välipaloiksi ja miten kummassa niille ei koskaan löydy pareja enää pesun jälkeen??

No nettiä selatessa löytää aina mahtavia ideoita.. Tässä niistä yksi leikkihuoneessa..

Niin mahtavaa! Nyt ei tartte hoitolapsillekaan koko ajan olla sanomassa: älä työnnä tuolia pitkin lattiaa.. Nyt on suojattu lattia ja huonekalut.

Sen lisäksi sain mahtavan idean. 100% lampaanvillainen lankakerä on oottanut että pääsisi puikoille ja kappas..  Siitä syntyi keittiön pöydän tuolin jalkoihin tossukat. Ei enää irtoilevia tassuja. Ei enää raapimisäänta tuolia liikuttaessa.. Pehmeät tossut saa tuolin liikkumaan helposti ja ilman että  jää jälkiä lattiaan.. Aivan mahtavuutta!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: