torstai 30. heinäkuuta 2015

Rakennnushommia

Viime vuonna tehtiin puoli kesää yläterassia, jonne kannettiin paljukin sitten ilahduttamaan kivoja viikonloppu iltoja. Tänä vuonna pystytettiin viikonlopussa huvimaja, jossa on lasiset ovet kahteen suuntaan. Nuo lasiovet ovat "kierrätettyjä", ne on peräisin miehen mummolan terassilta, joten pääsivät jälleen käyttöön parin vuoden odottelun jälkeen. Osa laudoista on myös vanhoja. Katoksi tuli valokate, jottei maja ole vain pimeä, koska iltaaurinko paistaa juuri tuolta metsän takaa, eikä luonnollisestikkaan valaise majaa seinän läpi.  Etulippaan tulee pienet spottivalot. Sisäseinien väliin eristeet ja paneelit. Edessä on vielä maalausurakka, valkoista ja ruskeaa..

Kyllä nyt kelpaa kylpeä ja nauttia näteistä illoista kylpytynnyrissä..


Väriä pinnassa.
Ulkopinta on suklaaruskea, harmailla kulmalaudoilla. Sisältä maalattiin kuultovalkoisella. Ruskeat köydet tuli tuonne katonrajaan kiertämään. Sisustus puuttuu vielä lähes kokonaan. Ostettiin toki pari ihanan isoa säkkituolia tuonne löhöilyä varten. Kumpa kerkeisi vaan löhöilemäänkin.. Kylvetty sentään ollaan monesti. Sade näyttää melkoisen nätiltä täältä katsottuna, kun maisema peittyy harmaaseen pilveen ja selvästi näkee missä sataa ja missä ei.. Aurinkoisia päiviä  kun ei pahemmin ole näkynyt ni keskitytään nyt sitten tuohon sateeseen..


Ongelmana on vain se... miten kummassa tän sisustaa?? Tuonne tulevien juttujen pitää olla säätä kestäviä..  Väliaikaisesti siellä on lasipöytä ja pari tuiolia (säkkituolien lisäksi), mutta ne on tosiaan vain "lainassa", kunnes löydetään sinne se oikea sisustus.. Ajatuksissa on vaaleat tuulessa liehuvat verhot (joku näkösuoja pitää naapuriin olla.. ;) ) Nyt kylläkin päädyttiin tummennettuihin ikkunoihin, jotka kylläkin anoppi tuli laittamaan... Ei meikäläisen kärsivällisyys oikein riittänyt.. Ihan hullun hommaa! Mies ehkä rakentaa puusta löhösohvan, johon sitten vaan tehdään päällinen. Lisäksi mulla on yksi pieni trukkilava, josta meinasin tehdä pöydän. Tuollaisenaan se on vain liian matala, eikä toista ole, joten mietin vaan millä sitä hiukan korottaisi..  Paljon kynttilöitä.. Roikkuvia, lyhtyjä, pöydälle. Naulakko pyyhkeille.. Matto, jalkojen alle... Pitää siis suunnata vielä ostoksille..


 Odotan syksyä ja mahtavia löhöilypäiviä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: