maanantai 13. heinäkuuta 2015

Lomalla lomalla..

On niin hiljaista että huopatossutehdaskin kalpenee tän blogin vierellä.
Kuitenkin huomasin, että uusia lukijoita on saatu matkalle mukaan. Tervetuloa meille!  Tällä hetkellä on niin hiljaista, että tuo lukijamäärän kasvu lämmittää mieltä enemmän kuin nämä kesäkelit.. :) Mukavaa että löysitte perille!

Mulla on kolme kovaa syytää miksi Hipsula on näinkin hiljainen.

Ensimmäinen syy on se, että täytyy kyllä sanoa, että ei vaan ole juuri nyt ollut aikaa istua koneelle. Ollaan nautittu perheen kesken lomailusta ympäri Suomea ja näistä retkistä riittää kyllä kerrottavaa, kunhan maltan vain istuutua alas ja alkaa purkamaan omaa kovalevyäni teille. Käydään kotona kääntymässä ja pesemässä pyykkiä ja jatketaan matkaa..

Toinen syy on se, että kun sattuu kotona olemaan aika menee todellakin pyykin pesuun, pakkaamiseen  ja "kotitöiden tekoon". Ei oo paljoo peffalla istuttu loman aikana, pyörähdys kotona ja taas matka jatkuu. Kohteet vain vaihtuvat.. Tai jos on aikaa laiskotella niin on katsottu telkkaria, silmät ristissä kun vaan ei ole ollut voimia edes nousta istumaan.. Reissuväsymys on melkoinen.. Kesälomaa on silti vielä jäljellä ja sitten taas saa istua penkillä ja kirjottaa teille juttuja arjesta.. Ja niitä onkin monia ideoita muhimassa jo nyt.. Laiskotteluakin on pakko jossain välissä harrastaa, jotta jaksaa taas uudesta reissusta ottaa kaiken ilon irti..

Kolmas ja kovin syy on se, että lupasin jättää tietokonehommat vähemmälle loman ajaksi. Konetta en ole avannut pitkään aikaan. Kuvat reissuilta olen tyhjänny koneelle, mutta muuten ei ole täällä aikaa vietetty. Tosin lupaus on hiukan rakoillut, sillä tulee käytettyä kapulaa melkosen paljon surffailuun.. Poistin kuitenkin bloggerin appsin jottei houkutusta kirjottamiselle tule niin salakavalasti..

Kuitenkin, palaamassa ollaan, kunhan saadaan vielä loppu loman reissut heitettyä ja sitten alkaakin pikku hiljaa paluu arkea kohden. Ensimmäinen potkaisu sitä kohden tapahtuu ensi viikolla, kun kesken loman tulee uudet hoitolapset tutustumaan.. (jep. työn huonoja puolia, töitä joutuu joskus tekemään lomallakin..) Tulossa on juttua monenlaisista reissuista: maalla ja merellä, kaupunkeja, seikkailuja, puistoja, "luonnonkosmetiikkakokeiluja", vinkkejä, ideoita.. Isompien lasten synttäritkin on vielä tulossa..Merellä, Helsinki..


... ja jännittävintä on kuitenkin odottaa milloin lasten ensimmäinen serkku saapuukaan maailmaan.. Kyllä häntä onkin jo odotettu  <3 Lasten kanssa on veikkailtu jo päiviä..  Minusta tulee ihan kohta täti...  <3  blogin puolelle tulee ehkä jotain pientä "muistamistakin" esittelyyn,  kehittely ja kokoamisvaihe on vielä kesken, joten paljastetaan tämä -lahja- sitten kun saadaan pieni muru maailmaan..   (vanhemmat käy täällä kurkkimassa, ni ei paljasteta etukäteen ;) )


Loppuun vielä muutama kuva, jo tehdyistä reissuista..  Osa jäi vielä "odottamaan juttujen julkaisua.."...


Puulavedellä telttailua..
Kyllä tällä sakilla saa taas aikaan vaikka minkälaista seikkailua ja toilailua..
Meillä oli parissa mökissä 7 aikuista ja vauva sekä pystytettiin telttakylä, jossa 5 telttaa (7 aikuista ja 3 lasta..) .. Lisäksi oli 4 vierailijaa päiväkseltään.. Oltiin varmaan melkoinen näky kun veneilijät ohitse menivät.. Ainakaan ei huomaatattomaksi jääty..

 

Mikkelissä. 
Eväitä iltapalaksi ja nää eväspussit on niin mahtavat!
Poika löysi viimein "kelpaavat" arskat 
ja pari tuntia myöhemmin huomattiin että ne olikin mystisesti kadonneet.. Huoh! 
Tää on niin tätä.. Ne oli päässä kun tultiin autolle tuolta kävelyretkeltä, mutta hotellihuoneeseen päästyä niitä ei löytynyt mistään.. katosivat siis auton ja hotellihuoneen välille (parkkihallista suoraan hissille ja huoneeseen).. Sieltä väliltä ei niitä kuitenkaan enää löytynyt, joten joku vissiin napannut parempaan talteen.. Harmitus oli kyllä suuri.. :(


  

Visulahdessa..
* Pojan jalka tulee matkoilla mukana, mutta on todella jäykkä ja hiukan haittaa menoa. Huomaa siinä, ettei poika tosiaankaan kävele nopeasti ja väsyy hetkittäin. Kipua ei sinäänsä ole ollut, mutta päivien jälkeen kyllä huomaa joutuneensa kävelemään pidempään. Ketteryys ei ole kunnossa: kiipeily näissä köysissä oli aivan mahdotonta ja harmitus oli valtava kun siskot pääsi ketterämmin radan läpi, eikä toinen edes pystynyt jalkaa nostamaan puomille.. :(Parisuhdeaikaa miehen kanssa ja purjehdusta merellä.. 
(Kun pelkäät vettä ja merenkäyntiä sekä voit pahoin jo rannalla ni tää 
oli meikäläiselle melkoinen extreme-reissu.. Toiset nauraa sulle päin naamaa, et oon hölmö, ku pelkään  ja itse puret huulta ettet oksenna, pyörry tai purskahda itkuun ja tärinä oli melkoinen, syke varmaan 3058950..  Joten todella kannustava reissu.. huoh. )
... näistä ja paljon muustakin sitten lisää, kunhan tosiaan on aikaa istua kauemmin penkillä kirjottamassa..  MUKAVAA KESÄÄ, vaikkei kelit nyt ihan parhaimpia olekaan!

2 kommenttia:

  1. Minä olen yksi uusi lukijasi, taisin löytää tänne kun huhuilin fb:n palstalla muita kouluikäisten äitejä. Jään innolla odottelemaan matkapostauksia ja myös luonnonkosmetiikkakokeiluja. Itselläkin on ajatuksena alkaa enemmän ja enemmän kokeilla luonnonkosmetiikkaa.

    Mukavia kesäpäiviä!

    VastaaPoista
  2. Mukava, että eksyit.. Meillä tulossa vaikka ja mitä kivaa juttua (ainakin mun mielestä.. :D ) joten kannattaa jäädä odottamaan. Nyt tosiaan ollut todella kiirettä ja kotona ei oo kerennyt tekemään mitään. Pari reissua vielä edessä ja sitten paluuta arkeen. Eli toisin sanoen, kerkeää taas istumaan koneellakin ja kertomaan reissujuttuja teille muillekkin.. Luonnonkosmetiikka on kiehtovaa.. :D

    VastaaPoista

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: