sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Buzzador - Ostohyvitys-kampanja..

Pääsinpä mukaan taas pitkästä aikaa buzzadorin kampanjaan.
Tällä kertaa tähän kampanjaan hain mukaan ihan silkasta uteliaisuudesta, voiko tällänen ollakaan totta. Saan rahaa tililleni ostoksistani! Siis kerrassaan Mahtavaa!!

Oon Buzzador ja tule sinäkin mukaan, saat mahdollisuuden osallistua hienoihin kampanjoihin ja saada tuotteita kokeiluun ihan ilmaiseksi! Rekisteröidy tästä


Ostohyvitys
Ostohyvitys on Suomen ensimmäinen ns. Cashback-sivusto. Termi tarkoittaa takaisinmaksua, jonka asiakkaat saavat tehtyään ostoksia verkkokaupoissa. Maailmalla Cashback on tunnettu ja erittäin suosittu ilmiö, jota hyödynnetään mm. yhtenä markkinointikanavana.
Yksinkertaisuudessaan Ostohyvitys tuo kauppiaan sivuille maksavan asiakkaan, josta kauppias maksaa Ostohyvitykselle komission. Komissiota voi verrata myyntiproviisioon ja se voi olla esimerkiksi prosenttiosuus ostoksen loppusummasta tai kiinteä euromääräinen komissio (esimerkiksi 20 % ostoksien loppusummasta, 5 € per varaus/ostos/hakemus). Saatuaan komission kauppiaalta, Ostohyvitys jakaa saadun summan ostoksen tehneen asiakkaan kanssa. Näin asiakas saa rahaa takaisin tehtyään ostoksia verkkokaupassa.

Sivuilla on yli 400 nettikauppaa! Käy kurkkaamassa, mukana on kaikki suosikit ja paljon muuta! Kauppoja on laidasta laitaa, kaikille, kaiken ikäisille ja varmasti löytyy jokaiselle jotain.. 
 
Sinäkin voit tulla mukaan, tästä pääsee mukaan:  j.mp/buzzbonus

Ostohyvitys on tarkoitettu kaikille yli 16-vuotiaille!
 ( #ostohyvitysbuzz #buzzador #ostohyvitys).*******


 Mä kävin jo ostoksilla Lekmerillä, josta löysin Kirpulle syöttötuolin. Pöytään kiinnitettävän, hyvssä tarjouksessa, toivon että tämä helpottaa reissussa oloa, kun tähän asti ruokailu on tapahtunut sylissä/rattaissa. huoh, jokainen äiti tietää millasta se on!.. Ja helpottaa myös työssäni. Lisäksi mukaan lähti ruokalappu, näitä tulee tarpeeseen, kun tammikuussa ruokapöydässä on yhden taaperon lisäksi kaksi muuta samanikäistä ;)

lekmer.fi

 Lisäksi löysin ihanat mekot itselleni Nellystä. Toisen mekon mies lupasi ostaa joululahjana, tyttären 1v juhliin <3 ja toinen mekko on oottamassa ens kesää. Vielä pitää kattoa raaskiiko ostaa yhtä ihanaa juhlamekkoa ens vuoden juhliin, toivon että se tulisi aleeseen niin nappaisin heti :)

Nelly.com

... kyllähän sitä vielä pitää mennä kattomaan tarkemmin, mitkä kaikki liikkeet on mukana, joululahjoja puuttuu vielä muutama (lasten lahjoja..)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: