tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vuosi oli niin paljon erilaisempi kuin olisin vuotta aiemmin (2011) osannut kuvitella. Viime vuosi 2012 oli Ylläysten vuosi, äitienpäivän ylläri plussa sekoitti koko pakan. Pahaa oloa, jäätävää selkäkipua, synnytyspelkoa, saikkuja peräkkäin ja jännäämistä sektiosta.

Tämä vuosi 2013 taas ollut erilaista kuin olisin uskonut vauvan ja kahden isomman kanssa olevankaan. Vuosi alkoi ihanan, maailman suurimman rakkaan, pienen vauvan tuoksuisen nyytin kanssa. Isommat otti vauvan hyvin vastaan. Isoista on kasvanu isoja ja itsenäisempiä. Koulu on mennyt hyvin ja eskari mainiosti.  Alkukankeuden jälkeen vauva on nukkunut aivan mahtavan hyvin! Eipä oo enää haitannu alun yöherätykset ja huudot kun vauvasta kuoriutu sellanen sydänten särkijä että antaisin mitä vaan suojellakseni häntä kaikelta pahalta. Hän syö kaikkea ja todella hyvällä ruokahalulla. Hän on aina hyvällä tuulella ja kiukku on meillä todella harvinainen vieras. Hän on nopea liikkeissään, suunta on ylös ja eteenpäin. Meillä juostaan kohti uutta vuotta!

Mahtuihan tähän vuoteen huonojakin uutisia. Mies telo koipensa keväällä ja isäni sai sydäninfarktin syksyllä. Kumpikin näistä pysäytti eritavalla, mutta palautti mieleen miten helposti särkyvää kaikki on. Kumpikin voi hyvin tällä hetkellä. Elämä on niin pienestä kiinni ja näin jälkikäteen vasta (taas) pysäyttää oikeesti miettimään kuinka toisesta välittää ja muistaa taas kertoa rakkailleen sen että rakastaa.

Ja voi vaan sanoa että vuosi meni hujauksessa. Taas kerran. Aika menee niin nopeaa, joka vuosi. Vuodet kasvattaa ja opettaa uutta. Vuodet antaa ja ottaa paljon. Mitä ensi vuosi tuokaan tullessaan?

Keskiyöllä tulee meille jo 10. kihlapäivä. Ollaan samaa tietä kuljettu 10,5 vuotta! Pieni-Kirppu on jo ihan kohta taapero ja uusia tuulia kohti matkaamme! Työt alkaa ja uusi vanha/normi arki ja rutiini palaa kuvioihin! Lapset talsii hitain askelin, pitkän kevään kohti kesälomaa. Syksyllä eppu- ja kolkkiluokkia kohti. Järjestetään 7v ja 9v juhlia taas mielekkäin teemoin miettien taas milloin olisi hyvä ajankohta (toisen synttärit heinäkuussa, toisen elokuussa) Aika menee niin nopeesti ohi ettei aina muista nauttia pienistä asioista. Ite vanhenen taas keväällä (kriisin paikka ;) ) ja ollaankin sit jo vuotta vajaa 3kymppinen! Kriisin paikka kun poika täyttää sit samana vuonna jo 10v! Huih! Tänä vuonna on luvassa myös ihanat, odotetut juhlat. Paljon paljon asioita, joita ei vielä osaa edes ajatella tapahtuvan. Ensi vuoteen tulee paljon uutta, paljon hyvää.. toivottavasti vain vähän huonoja asioita.

- - -

Oikein hyvää ensi vuotta jokaiselle! 

Katso taaksesi ja kiitä.
Katso eteenpäin ja luota.
Katso ylöspäin ja usko.
Katso ympärillesi ja rakasta!

Säilyttäköön uusi vuosi sen mitä rakastat.
Tuokoon tullessaan sen mitä kaipaat ja vieköön mennessään sen mitä taakkana kannat.

Tervetuloa uusi vuosi 2014!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: