maanantai 9. joulukuuta 2013

Ostohyvitystä Buzzadorin kampanjassaBuzzadorin kautta pääsin ostohyvityskampanjaan mukaan. Kirjauduin palveluun ja aloin tutkimaan millasia kauppoja on tarjolla. Yli 460 kauppaa, joten mielenkiintoisia löytyi kyllä monta. Jokaisessa on erilaiset prosentti tai euro kohtaset hyvitykset. Toisissa enemmän toisilla hurjan hyvät. Päätin käyttää ekan ostoskokemukseni Lekmerille, josta olin kattonut jo aikasemmin että tiirailemani matkasyöttis olis alessa. Sain melkein samantien sieltä sähköpostia että tilaus on käsitelty ja sen jälkeen tuli viesti ostohyvitykseltä että ovat maksaneet minulle "bonukset".


Lisää Ostohyvityksestä Täältä.
Suosittelen palvelua ehdottomasti kaikille, jotka tekee paljon tilauksia netin kautta! Mikäpä olisi sen mukavampaa kuin saada rahaa takasin niistä ostoksista!Buzzadorista lisää täällä.


Suosittelen Ostohyvitystä kaikille, jotka tekee paljon tilauksia netin kautta! Mikä olisikaan parempaa kuin tehdä ostoksia ja saada siitä rahaa!
Suosittelen myös Buzzadorina oloa. Saat mahdollisuuden testata mahtavia tuotteita täysin ilmaiseksi! Tulkaa ihmeessä mukaan!


Syöttis sattuikin tulemaan postiin juuri ennen kuin lähdimme reissuun. Kotona piti heti testata miten laite toimii ja reissussa se osottautui oikein näppäräksi. Merkki on 2Me, suosittelen tätäkin tuotetta pienille kiipeilijöille (meillä ei tavallisessa syöttiksessä pysytä), tää on syvä ja löytyy myös turvavyöt, joten neiti ei pääse kiipeämään tästä ite ylös!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: