sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Luukku 15

Tänään..

... Tehtiin  piparitalo.. tai linna.. tai joku sen tyylinen se oli..

Korkeine torneineen ja lumiukko vahteineen ja vihreinen kuusineen. Sisällä asuu perhe, jossa äiti, isi ja kolme lasta (poika ja kaksi tyttöä) Heillä on karkeista tehdyt sängyt ja ulkopuolella on kasapäin karkkeja..

Likka teki piirrustuksen millanen linnasta pitää tulla, mutta isin tekemät kaavat ei ihan olleet niin luotettavat ja paistettaessa viidestä seinästä kaksi meni rikki/pilalle, osaksi ehkä sen takia, että äiti unohti ne uuniin ja ne palo..?? Kaikkien mahdollisten kommellusten jälkeen linnasta tuli vähintäänkin omanlaatuinen. Isi piti seiniä pystyssä, kuten tyttö käski ja koristelut hoito 6v aivan itse. Lopulta lunta päälle ja nyt näyttää jo karkkeja puuttavan seinistä.

Lopulta kumpikin heistä huokasi ja totesi, ettei tämä linna nyt ihan niitä parhaimpia ollut ja kielsivät julkaisemasta kuvaa... Karkit saa kuulemma syödä nopeasti pois, että linnan voi sitten heittää linnuille.. Ensi vuonna sitten kuvan kanssa...


Tänä vuonna piparitkin valmistuivat ja niitä on jopa syöty. Yleensä niitä ei ole kukaan syönyt vaan ne on jääneet pyörimään nurkkiin...  Olkoon tämä sitten piparin tuoksuinen päivä..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: