perjantai 24. tammikuuta 2014

Jää- ja lumitaidetta..

Nythän on niin mahdottoman kauheita päässy tapahtumaan, ettei tänä talvena oo voinu nauttia lumesta juuri ollenkaan. Täällä Keski-Suomessa on juurikin sen verran lunta, että voi sanoa maan olevan valkoinen ja niih, muuhun sitä ei sit riitä. Jää mäenlaskut ja linnanrakentamiset tekemättä.

Noh, pakkasta on kuitenkin pitäny ja meillä kun maitoa kuluu PALJON niin ollaan käytetty tämä "kierrätys"idea luovasti.

Pienet ei vielä näistä "taiteista" ymmärrä ja isoin 4v:kään ei ole kiinnostunut, mutta omat 6v ja 8v ovat innoissaan valitsemassa joka päivä uusia värejä ja tarkistamassa ettei samaa väriä tule liian montaa.. Mahtavan idean bongasin fb:n ideapankki ryhmästä.. Myös perinteisiä jäälyhtyjä löytyy pitkin pihaa, useita!

Näistä on tarkotus vielä rakentaa jotain kivaa, mut ideat on vielä hautumassa, kun teoksia on vielä niin vähän tehtynä.. Mut katsotaan, josko tästä joku linnake tai vastaava jäätaideteos pihaan saataisiin tehtyä..  (Pistän sit kuvaa, mikäli jotain järkevää saadaan aikaiseksi) nyt nämä ovat vain koristamassa kukkapenkkiä etupihan sisääntulon vieressä..  Ihaniahan ne ovat jo tuollaisenaan..

Elikkäs maitopurkkeihin (mehupurkkeihin yms.. Meillä oli myös isoissa karkkirasioissa ja jätkipurkeissa) vettä. Vesivärillä värjättiin. Mitä enemmän väriä jaksaa lisäillä veteen sitä tummempaa jäästäkin tulee.. Tulipa meille tuossa pari läpinäkyvääkin.. :)

Sitten luonnon omaa jää- ja lumitaidetta.. No melkein ainakin.. :)


Viikon viimeistä viedään ja täytyypi samalla sanoa, että onpas ollu taas melkonen hulina viikko!
Viikonloppua kohden on hyvä ponnistaa vielä..

Ens viikolla taas uudet kujeet!
 
ps. *päivityksiä taas luvassa, kunhan saan "omaa aikaa", 
joka on näin viikolla ainakin aikas kortilla..*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: