sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Voihan tulehdus, kipu ja punanen silmä..

Meillä on yleensäkin sairastettu vähän.
Korvatulehduksia on isommilla yhteensä ehkä 5 ollu tässä 8,5v aikana, eikä mitään muutakaan oikeestaan ole (Likalla epäillään nyt migreeniä, sai kaksi pahaa päänsärky/oksennus kohtausta viime viikonloppuna, mut tujut lääkkeet autto niihin, eikä oo, onneksi, ollut sen jälkeen.)

Meillä oli loppu vuonna ärhäkkä tuleehdus Kirpun toisessa korvassa ja nyt saatiin viikko sitten pe 2 rokotetta 1v neuvolassa. Tiesin ja osasin odottaa et varmasti nostaa kuumeen jossain vaiheessa, ku on muutenkin vähä reagoinu noihin rokotteisiin.

No mutta, sitten torstaina alkoi olla outoa tasapaino ongelmia (ajattelin heti et korvatulehdus tullu takasin, mut ei ollu muita oireita) Kirppu vaan ei tahtonut kävellä tai ottanut askelia. Seisoi vai paikoillaan ja huusi. Konttasi ja oli tyytyväisempi ja aattelin ettei tartte lähtee viel näytille..

Perjantaina sitten oli vaan vähän nuutunu, ei oikeestaan muuta ja aattelin et no oli rankka viikko takana! Itekin ihan voimat pois..

 Mutta sitten Kirppu oli lauantai iltaa kohden yli 38 kuumeessa, nukku, istu sylissä ja huuti ku syötävä hetkittäin, mutta nukahti yöunille hyvin, vaikkakin sitten nukkui levottomasti..  Aattelin vaan et se johtuu rokotteesta, menee ohi, mut silti..
Aamulla lääkärissä käynti paljasti että korva ei ollut edes parantunut tässä kahdessa viikossa, joten juu, ehkä se jossain näkyy ja tuntuu.

Tasapaino ongelmia ei osannut selittää mutta sano et jos ei mene ohi viikossa ni sit näytille niiden takia.

Sylikissa eilen illalla ennen nukkumaan menoa..


Oma silmäni oli arvoitus sitten lääkärillekin.
Ei ärsytä, ei vuoda, ei rähmi... Ei ole tulehdus, ei haavaa, eikä allergia..
2 viikkoo sitten se näytti juurikin tuolta mitä tuo ylempi kuva on (sama ripsari silmässä), kuurilla se helpotti, mut ei kokonaan poistunu punaset viivat..
Mä oon kyl tökänny siihen ripsarilla täs välissä ja perjantainakin meni vähän ripsien alle ni voi luoja ku kirveli ja poltteli ja vuoti ku seula.. Ripsari lenti roskiin ja eilen oli jo paljon parempi.. Mut jos se tosta on ärtyny ni ehkä se nyt helpottaa?? eiks nii?

EI täs silleen mitään oo, mut lapset pelkäs perjantaina tuota silmää niin ettei kattoneet päälle päin yhtään. Jos nyt sais parissa päivässä sen parampaan kuntoon ja koittais olla ärsyttämättä uudelleen.. 

Ylemmässä kuva ripsari silmissä perjantai- iltana.. Alempana tänä aamuna ilman ripsarii..
Ehkä siinä jotain perää voi olla, et herkkyyttä löytyy... ??  Tosi outoo silti ettei lääkärikään osannu sanoo et mitä sille vois tehdä.. Mut mennään nyt tällä tää viikko ja jos ei helpota ni sit uudestaan kyselemään mikä kumma siinä on ku ei kokonaan parane..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: