lauantai 11. tammikuuta 2014

Eka viikko töissä!

Ensimmäinen viikko on takanapäin ja voin huokasta kahdesta asiasta.

Olipa oikeesti kiva päästä takas töihin ja saada arjesta kiinni, MUTTA
kylläpä se taas vaati veronsa ja energiaa saada uudet pienet hoidokit arkitouhuihin mukaan.

On ollut leppoisa ja mukava viikko.
Hoidossa on ollut reilu 1-vuotias omani 1v:n lisäksi ja meno on ollut vähemmän riehakasta. 2 muuta lomailleet vielä tän viikon (paitsi perjantaina)

Pienet on tyytyneet läsnä oloon ja tavaroiden tutkimiseen, sylissä olemiseen ja rutiinin luominen on ollut helppoa. Ulkoiluissa ollaan vaan tönötetty paikoillaan tai sitten oon käyny pienten kanssa tekemässä puistolenkin rattailla, jotta vähän aikaa saadaan kulumaan ulkonakin. Pienet kun ei vielä kauheesti ulkona kävele ja luntakaan ei ole ni tekeminen on aika vähäistä. Ehkä ens viikolla saadaan nauttia sitten jo lumesta, mäenlaskusta ja lumiukoista! Toivotaan! Nukkuminen ja sinne laittaminen on ollut yllättävän helppoa (kahden kanssa), oma syö nopeemmin, joten vessareissun jälkeen puen ulkovaatteet ja isken vaunuihin. Sillä aikaa toinen on syönyt ja samoilla toimenpiteillä ulos n. 10-15 min myöhemmin.

 Saas nähä miten se sitten onnistuu kun takapihalla onkin ensi viikolla kolmet vaunut nukutettavina ja yksi sisällä. :) Kaikkihan on järjesteltävissä, mutta jänskittää silti hiukan että miten homma lähtee sujumaan. Mitä jos yks huutaa ulkona ja toinen sisällä ja sit herääkin kolmas ja neljäskin ja kädethän ei riitä ku kahteen.. No kattellaan. Toivotaan että tytöt nukkuu hyvin ulkona ja isoin sisällä.. Ensi viikolla sen sit näkee miten sujuu..

 Alkuviikot tässä opetellaan, tutustutaan, luodaan luottamusta ja kattellaan ihan rauhallisesti.. Ei oo kiire mihinkään, ei oo suuria suunnitelmia suunniteltu ja pikku hiljaa mennään eteenpäin ja lähdetään arjen touhuja kehittelemään eteenpäin. Suunnitelmissa on vaikka mitä kivaa ja mukavaa touhua. Nyt ens alkuun ootellaan et saatais sitä lunta ja päästäis lumihommiin ulos! Alkaa tää musta ja märkä maa jo ahistamaan. Pitänee kohta kaivaa likallekin ohuempi syksypuku kuralahkeilla ku toppapuvussa on ihan hikinen, vaikka alla vaan body ja sukkikset.. 

Meillä on siis tällä viikolla leikitty autoilla, palloilla, kokattu, potkittu palloa, tehty värimatoa, lumienkelikin saatiin tehtyä, keinuttiin ja levitettiin leluja ympäri taloa. Takapihalla vierekkäin kahdet hyökkäysvaunut ja yhdet oli nurkalla, ens viikolla sitten kolmet rattaat pitäs saada jotenkin vierekkäin katokseen sopuisasti..  *kuvissa oman 1v:n kädet ja koivet..*.... Tosin.....
Torstaina hoitoon tuli lievästi punaisilla näpyillä oleva pieni hoitolapsi, joka sitten myöhemmin liehahti ihan kunnolla VESIROKOKSI!! Onneksi kaikki muut hoitolapset/omat lapset (paitsi pienin 1v) on tän jo sairastanu, joten nyt vaan ootellaan saatiinko sitten tartunta näinä kolmena päivänä vai ei..Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hipsula kiittää kommenteista!

Seuraa Hipsulaa: